🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Eksileri;
1 - Kasa; ARGB ram koyup molex rainbow fanlı kasa.
2 - Anakart; B840 yerine B850M-G daha iyi olurdu.
3 - CPU; Vatan 245KF kullanıyor. 7600 olmalıydı.
4 - SSD; 2026 yılında SSD hızları çok düşük kalıyor.
5 - Fiyat; Fazla

Önceden ben hatırlıyorum bir sistem çıkmıştı rtx 4070 li sistem ve fiyatı 25k idi ki ekran kartının sadece fiyatı 23k idi bilen bilir o zamanlar tabi 5000 serisi yoktu yani güncel ve efsane bir sitemdi ama ram krizi yoktu tabi herkes o zamanlar saatlerce beklerdi instagram hikaylerin de gizli kodlar beklerdik(botçular ve al satçılar almasın diye) ve buna rağmen 2-3 saniye içinde sistem biterdi abartısız söylüyorum şimdi baktım hala daha sistem kenarda duruyor bunun bir nedeni olması lazım bana göre eskisi kadar özenli olmaması talep eksikliği olduğunu düşünmüyorum . Şimdilerde artık hazır sistemlerin bir manası kalmamış gibi her gün bir özel indirimli sistem paylaşılıyor o zaman bir özel sistem için aylarca beklerdik bence bunun da etkisi var.

Şuan bu mesajı Abdullah'ın tanıttığı bir sistemden yazıyorum.

Ancak geçen ve bu seferki sistemleri beğenmedim.

Eskiden Abdullah'ın tanıttığı sistemler çok hızlı satılırdı. Yetişemiyordu insanlar hatta.

Sınırlı stok denmesine rağmen hala stok olması da en büyük kanıtı.

Hatta geçen seferki sistemler günlerce aynı fiyattan stokta kaldı diye hatırlıyorum.

En azından 9600X işlemci olabilirdi. Kasa çok demode zaten 70 bine parça parça toplasanız daha iyi sonuç alırsınız

Beyler indirim beklemekten lanet ettim 9070xt yide iptal ettiler 25 binden

Lanet olsun diyip 36 dan Asus Prime 9070xt Alınır mı?. 9 taksit var limitte yetiyor tek eksikde kart
Prime günlerinde almadım 33 e Challenger falan vardida 5060ti bekliyordum 24-25e çok bekledik artık sonlandiralim bu isi
Alınmaz ama 33-34 e bulursan uzatmadan al derim 6-9 taksit

Geçen seferki 5060ti 7500f 1tb ssd 16ram sistemi 45e verdiydi yetişemedim vatan bilgisayar bu tarz karne hediyesi olarak tekrar gelir mi bilgisi olan var mı

Daha önce sanal pos firmalarının birkaç tanesiyle iş yapmış ve taksit sisteminde nasıl komisyonlar alındığını bildiğim için 9 taksit bu sistemin can alıcı 2 noktasından biri. Diğer noktaysa 32 Gb Ram (markadan bağımsız). Bana performans lazım, Expo açıp geçerim, dışı siyah içi beyazsa ne olmuş önemli olan performans diyenler için ideal.

Böyle bir dönemde 9 taksitle böyle bir fırsat sunulduğu için tebrik ederim ama kendimi kullanırken hayal edebileceğim bir sistem değil. Gene de performanslı ve 9 taksit imkanıyla görece uygun fiyatlı bir sistem olmuş. Pek çok kişinin ihtiyacını karşılayacaktır

Sistem için siteye baktım da. Adamlar ram'in markasını bile vermemişler. O kadar bakmaya çalıştım. Sadece 32 gb, cl38 olduğu ve 6000 mhz olduğu girilmiş. Şu sistemleri ellerinde kalan ürünlerden yapmayı ne zaman bırakırlar acaba. Hocam bari yapıyorlar. En azından biraz daha aşağılara çekseler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,006
Son üye
SIGMABOYTHOMASSHELBYSIGMA

Geri