Yardım Gamepad Önerir Misiniz

Reaksiyon skoru
77
Bu gamepadi almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir gamepad var mıdır? Yoksa bunu alacağım direkt.

Bu gamepadi almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir gamepad var mıdır? Yoksa bunu alacağım direkt.
Fp güzel bir ürün

@Diavelin hocam siz bilgili bir kişiye benziyorsunuz önerinizi bekliyorum :giggle:🙏

Kullanıyorum kendisini şarjı iyi ve Hall effect kullanıyor RB LB tuşları clicky yapıda biraz sesli rahatsız edebilir ama beni etmedi ellerin büyükse arkadaki makrolara dokunabiliyorsun ister istemez ama kesinlikle alınır

@Diavelin hocam siz bilgili bir kişiye benziyorsunuz önerinizi bekliyorum :giggle:🙏
ZD Classic Legend iyi bir ürün ama aynı fiyat bandında Claw's Tactical Combat teknik açıdan bakarsak daha iyi bir ürün şarj ünitesi, mekanik ana tuşlar ve tetikleri ayrıca jiroskopuda mevcut o yüzden ben daha başarılı buluyorum Claw's Tactical Combat fason ama iyi bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,213
Üyeler
198,713
Son üye
eros17

Geri