Yardım Sahibinden Param Guvende Yardım !

Tam tahmin ettiğim gibi son gün iade oluşturdu hocam. Kargo elime ulaşmadan yapabileceğim bir şey var mı yoksa şu an beklemeli miyim? Bu süreçte biraz başınızı ağrıtabilirim sizin için sakıncası yoksa.
sorun degıl hocam mağdurun derdınden mağdur anlar . kargoyu beklıceksın mecburen . kargo fırmasında vıdeo cekerek acacaksın kargoyu hemen orada tutanak tutacaksın. tutanak ıle bırlıkte dogru savcılıga . bır avukat aracılıgıyla dılekce vereceksın , 2 ayrı dılekce olacak bırıncısı alıcıya sıkayet , ikincisi ıade tutarının sahıbındenden alıcıya aktarılmasını engellemek ıcın odeme durdurma talebı. akabınde bekleyeceksın. 5 bın ıcın ugrasılır mı bılemem ama , yanlarına kalmasın ugras bunlarla.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Styx
sorun degıl hocam madurun derdınden madur anlar . kargoyu beklıceksın mecburen . kargo fırmasında vıdeo cekerek acacaksın kargoyu hemen orada tutanak tutacaksın. tutanak ıle bırlıkte dogru savcılıga . bır avukat aracılıgıyla dılekce vereceksın , 2 ayrı dılekce olacak bırıncısı alıcıya sıkayet , ikincisi ıade tutarının sahıbındenden alıcıya aktarılmasını engellemek ıcın odeme durdurma talebı. akabınde bekleyeceksın. 5 bın ıcın ugrasılır mı bılemem ama , yanlarına kalmasın ugras bunlarla.
Belki de 3 bin 5 bin lira için kimse uğraşmaz diye küçük meblağlarda sürekli yapıyolar bu işi.

Arkadaslar Sahibinden Param guvende ıle telefon sattım . Alıcı telefon kargolandıktan sonra hemen hesabını kapattı. Kargo teslim edıldı , urunu onaylamadı. son 1 saat kala tuttu urunu ıade ettı. Aklıma gelen kesın telefonu ya değiştirdi , ya parcalarını aldı ya da bozuk olanla değiştirdi. Şimdi Telefon kargoyla bana gerı gelecek eger boyle bısey olduysa ben ne yapacagım ne yapabılırım ?
Sahibinden firmasinda sakin param guvende ile bir sey satmayin. Hangi arkadasim satmaya calisti ise alici dolandirdi ve hicbiri hakkini alamadi. Bu kadar rezil baska bir firma yok. Bak daha yeni bir arkadasin HDD de ayni olay oldu. WD 3 TB çıkarmış ve bozuk 4 TB Seagate takmış ve iade etmis. Sahibinden tabii ki arkasinda durmadi ve olan saticiya oldu. Kargoyu paketleyip , kargo firmasina yada sahibinden ekiplerine verirken videoya cekmediysen acikcasi isin cok zor , buyuk ihtimalle elinde patlar

Sahibinden firmasinda sakin param guvende ile bir sey satmayin. Hangi arkadasim satmaya calisti ise alici dolandirdi ve hicbiri hakkini alamadi. Bu kadar rezil baska bir firma yok. Bak daha yeni bir arkadasin HDD de ayni olay oldu. WD 3 TB çıkarmış ve bozuk 4 TB Seagate takmış ve iade etmis. Sahibinden tabii ki arkasinda durmadi ve olan saticiya oldu. Kargoyu paketleyip , kargo firmasina yada sahibinden ekiplerine verirken videoya cekmediysen acikcasi isin cok zor , buyuk ihtimalle elinde patlar
ben hepsını cektım. konusmalara kadar aldım delıllerı . savcıya kaldı işte , bendekı tutar 25k belkı yuksek gelır savcıya da ugrasır .

ben hepsını cektım. konusmalara kadar aldım delıllerı . savcıya kaldı işte , bendekı tutar 25k belkı yuksek gelır savcıya da ugrasır .
cok iyi yapmissin. saglam tazminat davasi da ac bu kisiye. psikiyatriye randevu al hemen ve bu olaydan dolayi kendine bir tani koydurt , anksiyete ve guven bozuklugu vs. sonrasinda manevi tazminat davasi ac bu kisiye ayni zamanda. yakasina yapis

cok iyi yapmissin. saglam tazminat davasi da ac bu kisiye. psikiyatriye randevu al hemen ve bu olaydan dolayi kendine bir tani koydurt , anksiyete ve guven bozuklugu vs. sonrasinda manevi tazminat davasi ac bu kisiye ayni zamanda. yakasina yapis
:D yok babacım 25k ıcın kendıme delı dedırtmem ya :D

sorun degıl hocam mağdurun derdınden mağdur anlar . kargoyu beklıceksın mecburen . kargo fırmasında vıdeo cekerek acacaksın kargoyu hemen orada tutanak tutacaksın. tutanak ıle bırlıkte dogru savcılıga . bır avukat aracılıgıyla dılekce vereceksın , 2 ayrı dılekce olacak bırıncısı alıcıya sıkayet , ikincisi ıade tutarının sahıbındenden alıcıya aktarılmasını engellemek ıcın odeme durdurma talebı. akabınde bekleyeceksın. 5 bın ıcın ugrasılır mı bılemem ama , yanlarına kalmasın ugras bunlarla.
Şikayet kısmında tutanak dilekçe vs. ne kadar masraf yapmak gerekiyor hocam ?
Ankara'da yaşıyorum, Adalet Sarayına gitmem gerekiyor sanırım.

Şikayet kısmında tutanak dilekçe vs. ne kadar masraf yapmak gerekiyor hocam ?
Ankara'da yaşıyorum, Adalet Sarayına gitmem gerekiyor sanırım.
savcılık suc duyurusu ucretsızdır . ama dılekcem ıyı olsun dersen bır avukata yazdır 3-5 bın ısterler onlar da . bence kendın yaz . adlıyeye gıtmen lazım .

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,966
Üyeler
198,871
Son üye
HizliBozumcu

Geri