1.86 Boy Bana Yetmiyor

Akanzai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.

öyle mi olmuş

Jötunheimr'da buz devlerinin arasında mı yaşıyorsun?

Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
Twitter Instagram tiktok kullanımı azaltilmalı boya ihtiyacın yok

1.88 boyla kapilardan geçemiyorum oğlum daha ne istiyorsunuz

Lan ülke ortalaması 1.76 bende 1.76 falanım gayette yetiyor ne anlatıyon sen bakma 1.55 1.95 isteyen kızlara ve sokaktada saniyede bir görmüyorum o 1.90ları benden çok daha kısaları bile dolu var görüyorum sen özellikle kendinden sürekli görüyorsanda bütün gün uzunları kolluyon herhalde

Sosyal medya kullanmıyorum.
o zaman çevremdeki kızlar bozuk . zaten abi en az 190 uaaa diyen kızların hiçbiri doğru düzgün insanlar olmuyor düzgün kızların 3 5 tane kriteri var zaten boyu kendisininkinden uzun olsun sıkıntı yasatmayacak kadar parası olsun aldatmasın falan

Lan ülke ortalaması 1.76 bende 1.76 falanım gayette yetiyor ne anlatıyon sen bakma 1.55 1.95 isteyen kızlara ve sokaktada saniyede bir görmüyorum o 1.90ları benden çok daha kısaları bile dolu var görüyorum sen özellikle kendinden sürekli görüyorsanda bütün gün uzunları kolluyon herhalde
Tr ortalaması 1.7 değil miydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,327
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri