1.86 Boy Bana Yetmiyor

Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
0/10 ragebait

Ne yapacan kardeşim oto yıkama mi acacan boy sana yetmiyor. Gidip basketbolcularin arasinda mi dolaşıyon. Benim boyum 1.80 dışarıda çoğu kişiye tepeden bakıyorum. Kızların tercihi açık arttırma gibi kızlara göre kendini ayarlamaya çalışırsan 3 metrede yetmez. O uzun boy diye zırlayan kızlar senle çıkar sonra zengin şişko kısa boylu biriyle karşılaşır seni terk eder onunla evlenir. Bunun çok örneği var drama değil.

Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
1.96 boy hepsi hikaye yalan dolan kız mız yok inanmayın

Yaş kaç_

173 cm bana yetiyor artıyor bile kızların çoğu boyada bakmıyor karizma olmanız lazım çok takmayın

Sevgilisi olan arkadaşlarımın boyları 1.80 bile değil takmayın bu kadar

hacı ne anlatıyon ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,257
Üyeler
198,725
Son üye
Dnzhb

Geri