Kertmeyen_Kele
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 488
1.39 dalırs o da battlefield indirime girdi diye 
Evet oluyor, fitgirl, dodi repacks aktif kullanıyorum şu aralar, malum dolar kuru...Steam dışı platformlardan oyun alacağıma FitGirl'den indirsem daha iyi hissine kapılıyorum ben, sizde de öyle olmuyor mu acaba?
Olsun hocam 500 dolarda iyidirAna oyunlarımın hepsi konsolda Steam'da aile hariç 50 adet oyunum var. Onlar da toplasan 500 dolar etmez herhalde.
Olsun hocam 500 dolarda iyidir![]()
Aman Allahım hocam ne yaptınız kolpa mı sıkıyorsunuz hesabınıza bakabilirmiyiz ?6264 dolar yatirmisim
oha6264 dolar yatirmisim
Black desert online etkisi cokAman Allahım hocam ne yaptınız kolpa mı sıkıyorsunuz hesabınıza bakabilirmiyiz ?
Aman Allahım hocam ne yaptınız kolpa mı sıkıyorsunuz hesabınıza bakabilirmiyiz ?
Çok iyii hocam 2700 dolar harcayıp 1900 oyun nasıl oluyor ya benim 360 oyun var 2000 dolar harcadım
MaşAllah hocam hesabınızdaki oyunlara bakabilirmiyim bende olmayanları almak isterim. benim hesap bu Ayrıca bir şey sormak istiyorum black desert online nasıl hesap değerinizi artırdı ki cs2 gibi envanteri mi var ? https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/Black desert online etkisi cok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: