Ofis İşleri ve Hafif Programlar Kullanmak İçin Laptop Önerisi

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Bütçe
45000
Dostlar temel işim borsa bununla akalı uygulamaları kullanabilmem gerekiyor matriks, ideal data , tw, vs vs birde excel çok kullanacağım bunlardan dolayı mac i eliyorum. ayrıca dışarda çok kullanacağım ve inanılmaz fazla dizi film izliyorum bütçe maksimum 45 bin şimdiden teşekkürler.

Bu arada eğer performans kötü olmaz diyorsanız mac e windows kurmaya da okeyim ama bi anlamı olurmu bilmiyorum. data programlarım sadece windows da çalışıyor maalesef

Huawei D16 önerimdir. 1 aydır kullanmaktayım. Sessizliği, zarifliği çok hoş. Adaptörü kaba saba değil, gayet nizami. Bütçenize göre düşük kalıyor. Ancak bi araştırın derim.

sıfır mı arıyosun hocam ikinci el düşünürsen bi araştırayım, uygulamalarını +30k üstü herhangi bi laptop kaldırıcaktır şuan pile odaklanmak lazım anladığım kadarıyla

sıfır mı arıyosun hocam ikinci el düşünürsen bi araştırayım, uygulamalarını +30k üstü herhangi bi laptop kaldırıcaktır şuan pile odaklanmak lazım anladığım kadarıyla
Sıfır arıyorum hocam elimde şuan loq serisi 4050 li bir laptop var ama çok ağır geliyor değiştirmek istiyorum. evet ana odak pil ve akıcılık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Huawei D16 önerimdir. 1 aydır kullanmaktayım. Sessizliği, zarifliği çok hoş. Adaptörü kaba saba değil, gayet nizami. Bütçenize göre düşük kalıyor. Ancak bi araştırın derim.
Medion daha mantıklı geldi hocam, fiyatı biraz artmış herhalde

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Medion daha mantıklı geldi hocam, fiyatı biraz artmış herhalde
Evet, maalesef artmış. Şu sıralar pek bakmadım yeni fiyatlara. İndirime girerse aklınızda bulunsun yine. Hayırlı olsun şimdiden. İyi forumlar. 👍🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,484
Üyeler
198,772
Son üye
Beleşçi31

Geri