Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Bütün oyunlar türkçe olması için uğraşıyoruz.

• Bütün Oyunlar Türkçe Olsun Sonuna Kadar Destekliyorum

Oylar: 24 80.0%
  • Oyunlar Türkçe Olsun Veya Olmasın Ben Her Türlü Satın Alacağım

Oylar: 2 6.7%
  • Olmasada Olur İngilizce Öğrenmek Daha Faydalı

Oylar: 4 13.3%

• Oy kullanan toplam üye
    30

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Merhaba arkadaşlar. oyunların Türkçe dil desteğiyle çıkması için başlatılan bu kampanyaya sizin de destek olmanız bizi çok mutlu eder.

Öncelikle şunu belirtmek isterim oyunu almasanız bile istek listenize atmanız yeterli

Gerçekten Mustafa Kadir adlı YouTuber arkadaşımızı içtenlikle tebrik ediyorum, kutluyorum; helal olsun. Oyunların Türkçe dil destekli çıkması için elinden geleni yapıyor, gerekirse firmalara mesaj yoluyla ulaşıp baskı bile yapıyor. Ben de bu sefere katılıp uğraşıyorum. Sadece ilgili oyunları veya çıkmasını beklediğiniz oyunları istek listeme atıyorum ve oyunların grçekten de türkçe dil ile çıktığını gördükçe aşırı mutlu oluyorum ve almak da gerekmiyor istek listeme eklemem bile yeterli. Şimdiden teşekkür ederim. YouTube kanalı, X ve Steam linklerini aşağıya bırakıyorum:

Ayrıca karınca olayı misali destek gösterireseniz bir şey olmaz yani çok bir şey kaybetmezsiniz ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum.

1. oyun Dispatch
2. oyun Metro 2039
3. oyun Valor Mortis.
4. oyun Clutch
5.oyun Resonance: A Plague Tale Legacy
6. oyun No Rest for the Wicked Türkçe dil destekli gelecek oyun 1.0' güncellemesi ile oyun tam sürüme kavuştuğunda Türkçe dil eklenecek.
7. oyun the war of the worlds: Siberia.
8. oyun Cordura
9. oyun Subnautica 2
10. oyun The Vernyhorn.
11. oyun Witchfire

Daha fazla yazarım da çok uğraştırır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Türkçe olmayan oyunları korsan oynuyom ben, türkçeyse parasıyla alıyom.
İyi yapıyorsunuz hocam ama ben her türlü beğendiğim bir oyun ise satın alıyorum Allah'a şükür ingilizcem iyi düzeyde ve bunu da belirteyim Mustafa Kadir arkadaşımız uğraşıyor ve Türkçe dil destekli olmaları için çalışıyor ve yapıyor da, birçok kez şahit oldum. Bazı YouTuber'lar önünü kesmeye çalışsa da, mecbur firmalara sesimizi bir şekilde duyurmalıyız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Carlo kral sende bu işin ucundan tutarsan bu iş olur gibi he :)

Son düzenleme:
Hocam bence olur ya çokta beklentiye girmiyorum ama gta 6 harici hemen hemen her oyun için yapımcıya tepkimizi gösterdiğimiz vakit bütün oyunlar türkçe olur.

Merhaba arkadaşlar. Oyunların Türkçe dil desteğiyle çıkması için başlatılan bu kampanyaya sizin de destek olmanız bizi çok mutlu eder.

Gerçekten Mustafa Kadir adlı YouTuber arkadaşımızı içtenlikle tebrik ediyorum, kutluyorum; helal olsun. Oyunların Türkçe dil destekli çıkması için elinden geleni yapıyor, gerekirse firmalara mesaj yoluyla ulaşıp baskı bile yapıyor. Ben de bu sefere katılıp uğraşıyorum. Sadece ilgili oyunları veya çıkmasını beklediğiniz oyunları istek listenize almanız bile yeterli. Şimdiden teşekkür ederim. YouTube kanalı, X ve Steam linklerini aşağıya bırakıyorum:

Ayrıca karınca olayı misali destek gösterireseniz bir şey olmaz yani çok bir şey kaybetmezsiniz ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum.

1. oyun Witchfire
2.oyun Clutch.
3. oyun Valor Mortis.
4. oyun Metro 2039.
5.oyun A Plague Tale Legacy,
6. oyun No Rest for the Wicked Türkçe dil destekli gelecek oyun 1.0' güncellemesi ile oyun tam sürüme kavuştuğunda Türkçe dil eklenecek.
8. oyun Cordura
9. oyun Subnautica 2
10. oyun The Vernyhorn.

inan hiç Türkçe destek gelmesi için yalvaracak değilim bu itlere koyup koymamaları kendi tercihleri kaç milyon Türk kullanıcı var dünya genelinde bilerek koymuyor çoğu oyun şirketi

inan hiç Türkçe destek gelmesi için yalvaracak değilim bu itlere koyup koymamaları kendi tercihleri kaç milyon Türk kullanıcı var dünya genelinde bilerek koymuyor çoğu oyun şirketi
katılıyorum arkadaşa koymak isteyen yalvartmaz zor şeyler değil milyonlarca kitle var ülkemizde

Merhaba arkadaşlar. Oyunların Türkçe dil desteğiyle çıkması için başlatılan bu kampanyaya sizin de destek olmanız bizi çok mutlu eder.

Gerçekten Mustafa Kadir adlı YouTuber arkadaşımızı içtenlikle tebrik ediyorum, kutluyorum; helal olsun. Oyunların Türkçe dil destekli çıkması için elinden geleni yapıyor, gerekirse firmalara mesaj yoluyla ulaşıp baskı bile yapıyor. Ben de bu sefere katılıp uğraşıyorum. Sadece ilgili oyunları veya çıkmasını beklediğiniz oyunları istek listenize almanız bile yeterli. Şimdiden teşekkür ederim. YouTube kanalı, X ve Steam linklerini aşağıya bırakıyorum:

1. oyun Witchfire
2.oyun Clutch.
3. oyun Valor Mortis.
4. oyun Metro 2039.
8. oyun Cordura
9. oyun Subnautica 2
10. oyun The Vernyhorn.

Bu arkadaşı daha önce de gördüm başta takip ettim dedim ne güzel adam bir şeyle uğraşıyor ama artık bu işi sağmaya başladı adam. İrili ufaklı her oyundan etkileşim kasmaya çalışıyor gibi geliyor samimiyetine inanmıyorum artık.
Komünite tarafından da saygı duyulmanın aksine zedeliyor bizi. Düşünsene bir topluluk var her oyun yapımcısına gidip ağlıyorlar bizim dilimizi de koyun diye.
Büyük oyunlarda hadi tamam da 10-20 bin indirilmiş oyunu paylaştığını görmüştüm çıkmıştım takipten.

Gidip ayaklarına kapanarak yalvarmak ne kadar doğru sizce? Türkçe yoksa almazsın veya kendince tepkini koyarsın tamam. Kendini küçültmeye gerek yok

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX

1. oyun Witchfire
2.oyun Clutch.
3. oyun Valor Mortis.
4. oyun Metro 2039.
8. oyun Cordura
9. oyun Subnautica 2
10. oyun The Vernyhorn.

Bence bu işi çözse çözse siyaset çözer

• Muhteşem
Doğru valla bende hiç yalvarmıyorum ama en azından sadece istek listeme atıyorum yani oyunların tartışma bölümündeki yere girip steamde türkçe dil desteği gelsin konusuna hiçbirşey yazmıyorum en basit yöntem istek listeme eklemek

katılıyorum arkadaşa koymak isteyen yalvartmaz zor şeyler değil milyonlarca kitle var ülkemizde
Aynen öyle çok zor bir şey değil ayrıca ucuz da bir şey diye tahminediyorım kaç bin TL dir onu bilemiyorum tabii

Bu arkadaşı daha önce de gördüm başta takip ettim dedim ne güzel adam bir şeyle uğraşıyor ama artık bu işi sağmaya başladı adam. İrili ufaklı her oyundan etkileşim kasmaya çalışıyor gibi geliyor samimiyetine inanmıyorum artık.
Komünite tarafından da saygı duyulmanın aksine zedeliyor bizi. Düşünsene bir topluluk var her oyun yapımcısına gidip ağlıyorlar bizim dilimizi de koyun diye.
Büyük oyunlarda hadi tamam da 10-20 bin indirilmiş oyunu paylaştığını görmüştüm çıkmıştım takipten.

Gidip ayaklarına kapanarak yalvarmak ne kadar doğru sizce? Türkçe yoksa almazsın veya kendince tepkini koyarsın tamam. Kendini küçültmeye gerek yok
Aynen öyle kral kendini küçültmeye gerek yok ya alırsın her türlü oynarım dersin yada almazsın bu kadar basit

Buna katılıyorum ama mecburen karınca olayı misali destek gösterirseniz bir şey olmaz; yani çok bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum.

Sadece oyunu istek listemize atmak bile yetiyor almasanız bile

Bence bu işi çözse çözse siyaset çözer
Aynen öyle bizde boykot kültürü de yok ama İşte Mustafa Kadir arkadaşımız uğraşıyor ve Türkçe dil destekli olmaları için çalışıyor ve yapıyor da, birçok kez şahit oldum. Bazı YouTuber'lar önünü kesmeye çalışsa da, mecbur firmalara sesimizi bir şekilde duyurmalıyız

Son düzenleme:
Buna katılıyorum ama mecburen karınca olayı misali destek gösterirseniz bir şey olmaz; yani çok bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca ben çabalarla çok fazla oyunun Türkçe olduğuna şahit oldum.
göstereceğim tek destek ya dil desteği olur ya da kaçaktan indiririm demek olur . chatgpt ye desen bile altyazıyı yapar zaten zor bişe değil kimse sesli destek istemiyor zaten . 1dk bile almaz kodu yazmaları

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,476
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri