dikdörtgen olmasının kötü yanı ne oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayınPiyasada en f/p Gp kompozit şu an. Dandik çantalar gibi titreşim zırıltısı yok en azından. Shad/Givi gibi aşırı pahalı da değil. Tek kötü yanı çantalarının hepsi dikdörtgen.
çok yardımcı oldunuz bana hem kask konusunda hemde bu konuda çok teşekkür ederim.Aynı hacimdeki oval çantalara, dikdörtgene nazaran daha çok eşya sığıyor, tecrübeyle sabitDikdörtgen çantanın köşeleri altları keskin olduğu için eşyalar oralara yayılamıyor. Ayrıca oval çanta stabiliteyi daha az bozuyor, sürtünme katsayısını daha az artırıyor.
33 litre cidden küçük, çok işine yaramaz.
Aktif kullandığım çanta. Tavsiye edebilirim. 1 full face kask + eldiven +el çantası rahat sığıyor. Ben genelde tek kişi kullandığım için şehir dışı yolculuklarda da bana yetiyor. Tavsiye edebilirim kendi klasmanında. Anahtarla direkt çıkarabildiğin için çıkarması da pratik. https://ty.gl/hc34z2rnnlpyuAlıntıyı görüntüle
b
bu iki sepet arasında kaldım arora max jet 125 cc kullanıyorum 45 litre hacim çok iyi ama motoruma nasıl olur bilmiyorum sizin önerdiğinizde 36 litre sanırım fiyat olarak aynılar sizce hangisi daha mantıklı?GPnin avantajlı yönü sadece hacmi bence. Givinin plastik kalitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. İkisi de gider motoruna zevkine göre tercih edebilirsin dostum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi sürtünme katsayısı da fazla oluyor köşelilerin tabi ne kadar hissedersin meçhul. Eşya sığma durumu da öyle ovaller daha iyi bence de eşit koşullar olduğunu farzedersek. Givinin sırt desteği yok ama hafta sonları artçımla uzun turlara çıkıyorum rahatsız olduğunu duymadım hiç. Ben tamamen estetik olarak daha iyi bulduğum için tercih ettim bu aradaAlıntıyı görüntülebAlıntıyı görüntüle bu iki sepet arasında kaldım arora max jet 125 cc kullanıyorum 45 litre hacim çok iyi ama motoruma nasıl olur bilmiyorum sizin önerdiğinizde 36 litre sanırım fiyat olarak aynılar sizce hangisi daha mantıklı?
sırt pedi olmaması biraz kötü bir durum benim için hep kardeşimle biniyorum
hatsız olduğunu duymadım hiç.
tamamdır hocam çok teşekkürler sizin önerdiğinizi alıcam sanırım sağolun deneyimlerinizi paylaştığınız içinGPnin avantajlı yönü sadece hacmi bence. Givinin plastik kalitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. İkisi de gider motoruna zevkine göre tercih edebilirsin dostum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi sürtünme katsayısı da fazla oluyor köşelilerin tabi ne kadar hissedersin meçhul. Eşya sığma durumu da öyle ovaller daha iyi bence de eşit koşullar olduğunu farzedersek. Givinin sırt desteği yok ama hafta sonları artçımla uzun turlara çıkıyorum rahatsız olduğunu duymadım hiç. Ben tamamen estetik olarak daha iyi bulduğum için tercih ettim bu aradaBir kask ve eşyalarım sığsın yeter durumu da var tabi.