Öneri 32" 4k OLED MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 Stoklara Girdi. 52.083,00 ₺

Miniledin en iyisi bile olede pek yaklaşamıyor diyorlar acaba gerçekten öyle mi hiç görmedim miniled açıkçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen ne biçim öğrencisin abi bunlar nasıl bütçeler 😁
hayatımda konsere para vermedim artıra artıra :ROFLMAO:

IMG_4874.webp
IMG_4875.webp

Askerden sonra OLED monitör almayı düsünüyorum.Bunun aynısının 27 inç olanı var mı?
Odadaki ışık seviyesini kontrol edebiliyorum. 27 inç 4K OLED 240 HZ olarak ne tavsiye edeceğiniz var mı görüntü ve renk kalitesi iyi olan. ( PG27UCDM almayı düşünüyordum )( hem ps5 pro hem pc icin)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pg27 alternatifin bunlar ama sıkıntı şu nerdeyse aynı para ben olsam 32” alırdım

Son düzenleme:
65 next miniled TV.
Monitör pg27ucdm.
Renkler olarak oled 10/10 ise miniled 10/8
Siyahlar olarak ise oled 10/10 ise miniled gene 10/8.
Tek rahatsız ettiği yer film başlarken siyah ekranda Beyaz Yazı cikarya. Onun etrafi hafif grimsi oluyor.
O da zaten neredeyse olmuyor.
Siyah ekran sahnelerinde mesela LED TV gibi grimsi siyah değil oled gibi simsiyah oluyor ekran.
Ya ben oledi migrenim olduğu için aldı ışığa hassasım fena başımı ağrıtıyor, miniled siyahlar konusunda iyiyse tv yi oled almam açıkçası..

Ya ben oledi migrenim olduğu için aldı ışığa hassasım fena başımı ağrıtıyor, miniled siyahlar konusunda iyiyse tv yi oled almam açıkçası..
Migren öyle mi tetikleniyor.
Bende de sinüzit var. Hafif gece terlediysem baş ağrısıyla uyanıyorum ve gözümü açamıyorum. Arveles içince 10 dakika içinde geçiyor.

Migren öyle mi tetikleniyor.
Bende de sinüzit var. Hafif gece terlediysem baş ağrısıyla uyanıyorum ve gözümü açamıyorum. Arveles içince 10 dakika içinde geçiyor.
Hocam önerdiğin 13-15K bandında bir 2K 240 Hz monitör önerisi var mı rengi falan canlı olan

5070 Ti, FPS oyunu oynuyorum fakat adobe uygulamaları ve hikayeli oyunlarda oynayacağım canlı renkler olursa güzel olur ama şart değil f/p ürünlerede rağzıyıyım

VG27AQL5A

M27UP
bu 2sine bakabilirsin fiyatı şu an iyi mi bilmiyorum tayfun hocaya bir sorsan iyi olur
ileride bütçen olursa bunu 2. monitör yapıp 4k oled almanı tavsiye ederiz

İncehesap'da stok girdi;

n11'de stok geldi Peşine 9 taksit var;

İncehesap'da stok girdi;

n11'de stok geldi Peşine 9 taksit var;

ebrar bilgisayar güvenilir mi
hatta monitör almak istediğimizde hangileri güvenilir, mesela ölü piksel falan çıktığında iade alıyor mu hepsi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri