Öneri 5-7k Monitör Önerileri

IV Aseims

80+
Reaksiyon skoru
67
Hz olarak min 180 olarak belirledim. Şuanda Asus TUF'tan 23 inç bir monitör var. Asus olanı ikinci ekran olarak kullanacağım. Renk olarak canlı ve kaliteli göstersin bir mukabele parlaklıkta canlı olsun. İnç olarak 27'ye kadar açığım. Tepkime süresi de düşük olursa tadından yenmez. Öneriler için şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Sistem özellikleri nedir? 2K kaldırırsa 27" 2k daha mantıklı olur 1080p 27" pikselleşme olur.

Sistem özellikleri nedir? 2K kaldırırsa 27" 2k daha mantıklı olur 1080p 27" pikselleşme olur.

Sistem özellikleri hemen altta yazıyor. Maalesef sistem 2k değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem özellikleri hemen altta yazıyor. Maalesef sistem 2k değil
Ama ne hikmetse bazı oyunlarda piksel sorunu alıyorum da o da başka bir zamana

lenovo 25-10

27 inç 1080p alıcaksan alabileceğin tek monitör gamepower lunis l60 olmalı sakın aoc 27 inç vesayre alma pikselleşmeyi bırak renkler çok kötü olur ve çamurlu olur

27 inç 1080p alıcaksan alabileceğin tek monitör gamepower lunis l60 olmalı sakın aoc 27 inç vesayre alma pikselleşmeyi bırak renkler çok kötü olur ve çamurlu olur
Arkadaşın attığı 24 AOC ya da Lenovo 25-10 mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum dediklerinden sonra.

Hz olarak min 180 olarak belirledim. Şuanda Asus TUF'tan 23 inç bir monitör var. Asus olanı ikinci ekran olarak kullanacağım. Renk olarak canlı ve kaliteli göstersin bir mukabele parlaklıkta canlı olsun. İnç olarak 27'ye kadar açığım. Tepkime süresi de düşük olursa tadından yenmez. Öneriler için şimdiden çok teşekkür ediyorum...
fhd 240hz arıyorsan Samsung Odyssey G4'e bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,439
Üyeler
198,971
Son üye
kralengıneer

Geri