Maksimum 1m Araba Önerisi

LPG Kesinlikle olmamak şartı ile 1.4T ya da direkt 1.6 cdti dizel Astra (J kasa da K kasa da denk geliyor 1M bandına), Egea 1.6 Dizel Otomatik

Şahsen Egea önceliğim olurdu masrafı az parçası ucuz, üzmez

LPG Kesinlikle olmamak şartı ile 1.4T ya da direkt 1.6 cdti dizel Astra (J kasa da K kasa da denk geliyor 1M bandına), Egea 1.6 Dizel Otomatik

Şahsen Egea önceliğim olurdu masrafı az parçası ucuz, üzmez
1.4T alıp kucağa oturma işi. Astrada 1.6 dizelden şaşmayınız efendim. Km biraz yükseliyor ama kesinlikle o risk alınmaz ve aşırı fazla yakıyor 1.4T. Egea mantıklı Türk halkının modern eşeği ben çok seviyorum. Tam görev arabası.

1.4T alıp kucağa oturma işi. Astrada 1.6 dizelden şaşmayınız efendim. Km biraz yükseliyor ama kesinlikle o risk alınmaz ve aşırı fazla yakıyor 1.4T. Egea mantıklı Türk halkının modern eşeği ben çok seviyorum. Tam görev arabası.
Fazla yakması dışında sorun yok, 1.4T'nin keyfini 1.6 dizel veremiyor

1.4t piston muhabbeti can sıkar 1.6 cdti var bende öyle böyle diyolar ama hiç sıkıntı yaşamadım, tek sıkıntısı zincir değişim maliyeti.

1.6 Egea, e-torq tavsiye ederim. Benzin sorun ederseniz multijet de alabilirsiniz. Dolu paketleri tabi daha tatlı

Egea iyidir aile kullanımına uygun, az masraflı olur. e torq veya 1.6 multijet alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,783
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri