Bunu ne zaman açacaklar, bakanlık açıklama yaptı hala bekliyoruz. Yakın zaman anlayışları 1 yıl sanırım.goodbyedpı ile giriyordum ama naparsam yapayım calısmıyor ne yapmam lazım
Çatıda açtık geliyormu diye çay kaşığı ile anten ayarlıyor sanırım yetkililer. Şartlarda anlaşmışlarda yakın zamanda açacaklarmış. Tabi yakın anlayışlarını tartışmak lazımaçılmazki![]()
Bende splitwire kullanıyorum. En mantıklısı o.Bende de artik goodbyedpi calismiyor... Splitwire'dan wiresock kullaniyorum. bir tek bu sekilde girebiliyorum maalesef
Splitwire yaz en üstte çıkıyor indir hemen iniyor zaten kullanımı çok basit. Site github. Normal dc kullanıyormuşsun gibi oluyor hiç crash yemedim. Üstteki arkadaşta kullanıyormuş. Hem açık kaynak kodlu, güvenilir.onu nası kullanabılırım hocam
Üstteki arkadaşların dediği gibi Splitwire deneyin eğer olmaz ise Cloudflare WARP deneyebilirsiniz hocam.goodbyedpı ile giriyordum ama naparsam yapayım calısmıyor ne yapmam lazım
goodbyedpi bende de gitmişti bu forumdan birisi zapret kullanıyormuş onu önermişti bayadır onu kullanıyorum sorunsuz açıyor dc yikurdum çalışmadı splitwire
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o nerde hocam