🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

Kiracıysanız bütçeniz yoksa olabilir. Fakat şartlar zorlanıp 9000 lik piyasanın en ucuzu bir markanın kliması bile bundan çok daha mantıklı

9000btu 10 gün önce 8999tl satıldı ben bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum öncelikle fiyat güzel ama kullandığınız alan büyükse 7000btu mobil klimada yetersiz kalır o yüzden alana göre seçim yapmak daha doğru olur.

25 dereceye ayarlı low da 30 dereceden 26 dereceye düşürebiliyor 2-3 saatte ama yalıtımı iyi olmayan veya çatı katlarında bu 27-28 derecede kalacaktır. İstanbul gibi nemli bir günde hayat kurtarıyor ama asıl alanlar bu yüzden tercih etmeli saat de 1.2LT 9000btu nun nem alma oranı var ve harici damacana bağladığım an saat de 1 lt ye yakın su birikiyor tabi bu nemli bir günde oluyor ve evi çok rahatlatıyor.

Eksi yanı içinden cıkan pencere aparatı kayan camlar için o yüzden pvc şeffaf örtü alarak pimapene dışardan yapıştırdım hortum deliği açarak oraya monte ettim sorunu böyle çözdüm. İçerden yapılması da mantıklı dışardan olmak zorunda değil tek kötü yanı serin akşamlarda orayı sökerek havanın gelmesini sağlayabilirsiniz o yüzden başka bir hava girecek yer yoksa daha pratik bir şeyler yapabilirsiniz.

Hava hortumu çok fazla ısınıyor 50 derecelere geliyor o da bir petek gibi arkasında odayı ıstıyor o yüzden hortum için ben 9mm ısı ve ses yalıtımı aldım daha sarmadım ama yurt dışında bunu yaparak çok fayda sağlayanlar olmuş onuda test edeceğim muhtemelen 1 derece daha iyi olacaktır en az.

Bu mobil klimalar içerden havayı aldığı için biraz soğutması verimsiz iki hortumlu sistem yapmak gerekiyor verim alabilmek için altaki hava alma yerinden kompresör soğutuluyor bunu arkaya bir aparat yaparak dışardan alması sağlanıyor bu şekilde içerde yine 2 dereceye yakın bir fayda sağlıyorsunuz mobile clima dual hose diye aratırsanız youtube da görebilirsiniz

Kısacası bu dediklerimi yapmazsanızda kesinlikle faydası var ama duvar tipi performans sessizlik bekleyen direk hayal kırıklığına uğrar. Upgrade yapanlar 30 dan 26 olmazda 24-23 leri görürler ve devamlı çalışmasını önleyerek elektirikden fayda sağlar

Not: Alanlar harici olarak su giderine veya şişeye su giderini bağlamasına gerek yok tıpalar takılı olacak kendi içinde buharlastırarak dışarı atıyor.

Bende Vals markasının 12000 BTU olanı var, geçen sene 11 bin küsüre almıştım galiba. Biz pencereyi deldirip hortumu çıkarttırdık öyle kullanıyorum. Normal bir klima kadar verimli değil ama kesinlikle iş görüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Bende Vals markasının 12000 BTU olanı var, geçen sene 11 bin küsüre almıştım galiba. Biz pencereyi deldirip hortumu çıkarttırdık öyle kullanıyorum. Normal bir klima kadar verimli değil ama kesinlikle iş görüyor.
tek hortumlu mu çift hortumlu mu? tek hortumlu olunca soğuttuğu havayı dışarıya atıyor hocam

Almayı düşünen ve kiracı olan arkadaşlar için ufak bir öneri yapayım, eskiden kullanmıştım portatif klima.

Kullanacağınız odanın camını çıkarttırıp, aynı ölçülerde yeni cam kestirip cama delik açtırabilirsiniz. İşiniz bitince eski camı takarsınız takıp çıkarması kolay.

Camı aralayıp hortumu sarkıtma işi çok verimsiz dışarıdan sürekli sıcak hava içeri geliyor.

1000 TL'lik vantilatör ile aynı soğutma seviyesinde diyebilirim. Fazlasıyla overrated bir ürün. Bu rakamları veriyorsanız, taksitli bir şekilde klima taktırın daha iyi.

Ses yapmıyor mu bunlar?
yapıyor bide yer kaplıyor bence 7k üzeri verilecekse klima alınmalı, ben 2200 e aldım 2 hafta önce bunu amazondan gayet memnunum kumandası var uyku moduna alınca hiç sesi çıkmıyor hafif hafif esiyor çok sevdim öneririm

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1000 TL'lik vantilatör ile aynı soğutma seviyesinde diyebilirim. Fazlasıyla overrated bir ürün. Bu rakamları veriyorsanız, taksitli bir şekilde klima taktırın daha iyi.
katılıyorum

tek hortumlu mu çift hortumlu mu? tek hortumlu olunca soğuttuğu havayı dışarıya atıyor hocam
Tek, oda sıcaklığını 5-6 derece düşürüyor. Yalıtımı iyi yaparsan öyle bir şey olmaz.

Tek, oda sıcaklığını 5-6 derece düşürüyor. Yalıtımı iyi yaparsan öyle bir şey olmaz.
Deneyimleyerek ne kadar soğuttuğunu görüyorum nemi takip ediyorum ama vantilatör gibi dendi ya bir şey demeye gerek yok hocam izalasyonu olmayan evlerde ne yaparsan yap başarılı olması zaten çok zor yeni evlerde gayet soğutuyor 65db ses ölçtüm zaten fabrikasyon o şekilde vantilatörden az daha sesli son ayarından o da 55-60 civarı veriyor.

Kiracı olan veya herhangi bir nedenden duvar tipi klima takamayan arkadaşlar için bulunmaz nimet

Nemli bir şehirde hayat kurtarıyor sulu soğutma veya vantilatör ile kıyas yapılmaz.

Bu fiyata vantilatör alınıyor. Gerçek portatif klima için uygun fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği mevcuttur.

adam bu fiyata vantilatör alınıyor yazmış ya

Deneyimleyerek ne kadar soğuttuğunu görüyorum nemi takip ediyorum ama vantilatör gibi dendi ya bir şey demeye gerek yok hocam izalasyonu olmayan evlerde ne yaparsan yap başarılı olması zaten çok zor yeni evlerde gayet soğutuyor 65db ses ölçtüm zaten fabrikasyon o şekilde vantilatörden az daha sesli son ayarından o da 55-60 civarı veriyor.

Kiracı olan veya herhangi bir nedenden duvar tipi klima takamayan arkadaşlar için bulunmaz nimet

Nemli bir şehirde hayat kurtarıyor sulu soğutma veya vantilatör ile kıyas yapılmaz.
Bendeki bayağı sesli ama :D

Hocam bu attığınız modellerin arkasında soğuk su haznesi oluyor. Onunla serinletiyor. Annemde de bu sizin attığınızdan var ama soğuk su eklediginizde ortamda oluşan nemden dolayı bunaliyorsunuz. Bu paylaştığım klima hem ortamın nemini alıyor hem de diğer klimalarda olduğu gibi klima gazı ile soğutuyor. Gerçek soğutma
Teşekkürler şimdi aydınlandım. Pek anlamıyorum bu tip ürünlerden. Aynı fiyat olması kafa karıştırıcı.

Geri