tek hortumlu mu çift hortumlu mu? tek hortumlu olunca soğuttuğu havayı dışarıya atıyor hocamBende Vals markasının 12000 BTU olanı var, geçen sene 11 bin küsüre almıştım galiba. Biz pencereyi deldirip hortumu çıkarttırdık öyle kullanıyorum. Normal bir klima kadar verimli değil ama kesinlikle iş görüyor.
Konudaki klima senin bahsettiğin ürün ise vantilatör.Anneme böyle birşeye ihtiyaç oldu, Arçelik AC 7030 S alıverdim. Memnun kaldı.
yapıyor bide yer kaplıyor bence 7k üzeri verilecekse klima alınmalı, ben 2200 e aldım 2 hafta önce bunu amazondan gayet memnunum kumandası var uyku moduna alınca hiç sesi çıkmıyor hafif hafif esiyor çok sevdim öneririmSes yapmıyor mu bunlar?
katılıyorum1000 TL'lik vantilatör ile aynı soğutma seviyesinde diyebilirim. Fazlasıyla overrated bir ürün. Bu rakamları veriyorsanız, taksitli bir şekilde klima taktırın daha iyi.
Tek, oda sıcaklığını 5-6 derece düşürüyor. Yalıtımı iyi yaparsan öyle bir şey olmaz.tek hortumlu mu çift hortumlu mu? tek hortumlu olunca soğuttuğu havayı dışarıya atıyor hocam
Deneyimleyerek ne kadar soğuttuğunu görüyorum nemi takip ediyorum ama vantilatör gibi dendi ya bir şey demeye gerek yok hocam izalasyonu olmayan evlerde ne yaparsan yap başarılı olması zaten çok zor yeni evlerde gayet soğutuyor 65db ses ölçtüm zaten fabrikasyon o şekilde vantilatörden az daha sesli son ayarından o da 55-60 civarı veriyor.Tek, oda sıcaklığını 5-6 derece düşürüyor. Yalıtımı iyi yaparsan öyle bir şey olmaz.
adam bu fiyata vantilatör alınıyor yazmış yaBu fiyata vantilatör alınıyor. Gerçek portatif klima için uygun fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği mevcuttur.
![]()
Yui HC7000 7000 BTU Soğutmalı & 6140 BTU Isıtma Portatif Klima (Uzaktan Kumandalı) - Fiyatı, Yorumları
HC7000 7000 BTU Soğutmalı & 6140 BTU Isıtma Portatif Klima (Uzaktan Kumandalı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bendeki bayağı sesli amaDeneyimleyerek ne kadar soğuttuğunu görüyorum nemi takip ediyorum ama vantilatör gibi dendi ya bir şey demeye gerek yok hocam izalasyonu olmayan evlerde ne yaparsan yap başarılı olması zaten çok zor yeni evlerde gayet soğutuyor 65db ses ölçtüm zaten fabrikasyon o şekilde vantilatörden az daha sesli son ayarından o da 55-60 civarı veriyor.
Kiracı olan veya herhangi bir nedenden duvar tipi klima takamayan arkadaşlar için bulunmaz nimet
Nemli bir şehirde hayat kurtarıyor sulu soğutma veya vantilatör ile kıyas yapılmaz.
Teşekkürler şimdi aydınlandım. Pek anlamıyorum bu tip ürünlerden. Aynı fiyat olması kafa karıştırıcı.Hocam bu attığınız modellerin arkasında soğuk su haznesi oluyor. Onunla serinletiyor. Annemde de bu sizin attığınızdan var ama soğuk su eklediginizde ortamda oluşan nemden dolayı bunaliyorsunuz. Bu paylaştığım klima hem ortamın nemini alıyor hem de diğer klimalarda olduğu gibi klima gazı ile soğutuyor. Gerçek soğutma