Staj Yapmak Neden Bu Kadar Sıkıcı ?

H₂SO₄

80+
Reaksiyon skoru
97
Bu gün 17. Staj günüm. Staj özeti şu 16 gün sandalyede otur 8 saat = 128 saat. 0.5x8 = 4 saat çalışma. Çok çok az iş oluyor toplasam 4 saati geçmez. Bilgi işlem de staj görüyorum. İT diye geçiyor galiba.

Bu gün 17. Staj günüm. Staj özeti şu 16 gün sandalyede otur 8 saat = 128 saat. 0.5x8 = 4 saat çalışma. Çok çok az iş oluyor toplasam 4 saati geçmez. Bilgi işlem de staj görüyorum. İT diye geçiyor galiba.
Telefonda takıl ben öyle zaman geçiriyordum satjda

Telefonda takıl ben öyle zaman geçiriyordum satjda
16 gün zaten telefonla uğraştım artık içindeki hiçbir şey zevk vermiyor veya zamanı hızlı geçirmiyor. Çok sıkıcı 🥲

Allah çarpsın aynısı,tek fark bugün fotokopi makinesi toner takmayı öğrendim+birinin dvi monitörü değiştirip hdmi monitör taktık asus marka

Nss indir fena sarıyo. Öyle öyle bi ay idare etmiştim en azından

İş çıktı eve--- barınağa gittim sorunlu pc var dediler de e bunda sıkıntı yok 😱. Karpuz 🍉 yeme keyf

Staj'da bir şey öğreten yer sayısı bir elin parmağını geçer geçmez ülkede.
Kendini oyalayacak bir şey bul hacı.

Lise stajı mı?

bende Bilgisayar programcılığı mezunuyum staj bulamadım nasıl buldunuz stajı istanbuldayım

Geri