Öneri 2 Bin TL Civarına Gamepad Önerisi

Pusat2409

80+
Reaksiyon skoru
3
şöyle maks 2, 2.5k veya daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz gamepadleri söylerseniz sevirim. Birde deneyimlediğiniz şeyleri yazarsanız çok daha iyi olur benim için ha illaki hoşunuza gitmesine gerek yok yani o civarda fiyatı olan bir ürünü alıp kullandınız yaşadığınız sorunlarınıda buraya yazarsanız yanlışlıkla almamış olurum. Ayrıca claws ın gamepadlarini gördüm onları deneyimlemiş arkdaşlar varsa yada nasıl olduklarını bilen arkadaşlar varsa nasıl oldukalrını söylerlerse çok iyi olur, fiyatları cidden uygun ve özellikleri bakımından ihtiyaçlarımı karşılıyor. Daha çok f1 ve hikayeli
oyunlarda kullanacağım gamepadi

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
senin bilceğin iş hocam bunları alıcağına kas kendini biraz ps veya xbox al sıfır bunların en iyiside kötü oluyor

bunların en kötüsü xboxtan iyidir öyle diyim
yukarıdaki eleman haksız ama
1783543238634.webp

zd gaming classic mi bumu
wraith için özellikle iade politikaları ve teknik destekden insanlar çok rahatsız kol nasıl bilmiyorum ama özellikleri yukarıda atılan gamesir e benziyor. İnternette kullanıcı deneyimleri konusunda nova 2 lite daha olumlu duruyor şahsen. Gördüğüm kadarıyıyla insanlar gamesir den gayet memnun şuan ki hedefim bu kol sadece Claws ve FLYDIGI markasınıda merak ediyorum tam müsait olduğum zaman onada kullanıcı deneyimleri varsa tam olarak bakıp bu konu altında biraz daha yanıt bekleyceğim.

neyine kudurdun la
Gamepad ve teknolojileri hakkında hiç bilgisi olmayan insanlar ezbere PS ve Xbox kolu öneriyor, insanları yanlış yönlendiriyor. O yüzden kudurmuş arkadaş, hakkı var.

Gamepad ve teknolojileri hakkında hiç bilgisi olmayan insanlar ezbere PS ve Xbox kolu öneriyor, insanları yanlış yönlendiriyor. O yüzden kudurmuş arkadaş, hakkı var.
6 yıldır ps/xbox/pc de fifada coin satışı yapıyorum kendi deneyimlerime göre görüşüm bu oldu ezber değildi ama canları sağolsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,818
Üyeler
198,845
Son üye
alperenn.

Geri