Mavi Ekran Nvlddmkm 153 Hatasından Kurtulamıyorum !

Ai a metin yazdırıp duruyorsun hala daha ben laptopta yasadım diyor seni laptopunda var 4x8bus aynı mı bu anakartla anakart a 620 degil a320 degil biri b450 biri b650 diğeride oyle. Bana bir daha ai metin yazarsan seni hayatında gordugun tum platformlarda rezil ederim tamam mı? Yaparım beni bilen bilir. Bu kartları bırak 5060 ti ile 70ti ile kullanan bir ton adam var sen hala ai dan ogrendigin rastgele bir teknik terimle konusuyorsun. Bir de diyorki anlamıştım zart zurt bir halt anladıgın yok para verdigin gpt plus ne derse onu yapıyorsun. Elinde somut bir şey olmadan bir daha boyle bir tartışmaya girme.
Teknik servis bugün yazı iletmiş. Gpu değişmiş kart bozukmuş. Tamir yapıp yollayalım gibi bir yol izlemeyi seçmişler. Ben de hakem heyetine başvuru yaptım. Yüksek ihtimalle bilirkişi istediğiniz kararı onaylar dedi servisteki eleman da.

Teknik servis bugün yazı iletmiş. Gpu değişmiş kart bozukmuş. Tamir yapıp yollayalım gibi bir yol izlemeyi seçmişler. Ben de hakem heyetine başvuru yaptım. Yüksek ihtimalle bilirkişi istediğiniz kararı onaylar dedi servisteki eleman da.
🫠 belliydi de neyse brom hakkında hayırlısı. Thhden %90 lehinize sonuc cıkar.

• Beğen
Reaksiyonlar: gb55
  • Hahaha
Reaksiyonlar: gb55
Geri