Yardım Yayın İçin Kamera Önerisi

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
2000
Hobi amaçlı yayın açmayı planlıyorum 2k civarına işimi görecek bi kameraya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?

Hobi amaçlı yayın açmayı planlıyorum 2k civarına işimi görecek bi kameraya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
kanka ben konftel aldım 1080p uygulaması ıle ayar vs yapabılıyorsun yazılım guncellemesıde yapıyor tak calıstır. Ama her kamerada olduğu gibi ışıklandırmanın bir tık iyi olması lazım. Birde yayın platformları kameranın görüntüyü bozuyor ben yayın actım bir kaç kez denedim normalde OBS te filan güzel görünüyor ama yayında kamera kısmında böyle hafif çamurlanma var fakat ayar yapınca düzeliyor sanırsam 50hz ye çekince birde ekranda o ışık cizgileri vs oluyor patlama gibi işte bahsettiğim olay o. Ama güncel şuanki durumda bir sıkıntı olmuyor ayarlarını yaptığım için zaten sorunu 50hz indirince çözdüm. 60hz de oluyordu sıkıntı.

Evet droidCam ile hallettim, evde tripod da vardı ona koydum fena durmadı. Yayının linkini atabiliyor muyum acaba yasak mı burada

Güncelleme: para vermedim telefonun kamerasını bağladım iş görüyor şimdilik 😂
Cidden sıkıntı, oluyor bazı durumlarda telefon ısınıyor filan sarjı bitiyor, sarja taksan ısınıyor sıkıntı yani direkt webcam al daha iyi. Ha eğer düzgün bir model istiyorsan logitech 720p olan kamerası vardı onuda kullanabilirsin uygun fiyatlı yeterli başlangıç için.

Cidden sıkıntı, oluyor bazı durumlarda telefon ısınıyor filan sarjı bitiyor, sarja taksan ısınıyor sıkıntı yani direkt webcam al daha iyi. Ha eğer düzgün bir model istiyorsan logitech 720p olan kamerası vardı onuda kullanabilirsin uygun fiyatlı yeterli başlangıç için.
Evet biraz ısınıyor ama 2 saatten fazla yayın açmam herhalde. Açarsam da kamerayı kapatırım bi süreliğine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

at sıkıntı olmaz sonra kaldırırsın

yada direk ismi söyle biz bakalım yayına
burakstdev

yayın linki yasak olabilir droidcami 2019da keşfetmiştim covid dönemi online ders için hala kullanıyorum ama geçen telefonu unutmuşum orda şarjı yemiş baya birde ısınma yapıyor iphone 17de bile

Ekran boyutum 3440x1440. 2k yayın yapmak istiyorum fakat sürekli bağlantı kopup tekrar bağlanıyor. Sebebini anlamadım 720pye indirdim

at sıkıntı olmaz sonra kaldırırsın

yada direk ismi söyle biz bakalım yayına
Kick'te açtım. burakstdev

Ekran boyutum 3440x1440. 2k yayın yapmak istiyorum fakat sürekli bağlantı kopup tekrar bağlanıyor. Sebebini anlamadım 720pye indirdim

Kick'te açtım. burakstdev
kanka yayını nerede açtın, twitc? kick ?

Geri