burakBey54
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
- Bütçe
- 2000
Hobi amaçlı yayın açmayı planlıyorum 2k civarına işimi görecek bi kameraya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
kanka ben konftel aldım 1080p uygulaması ıle ayar vs yapabılıyorsun yazılım guncellemesıde yapıyor tak calıstır. Ama her kamerada olduğu gibi ışıklandırmanın bir tık iyi olması lazım. Birde yayın platformları kameranın görüntüyü bozuyor ben yayın actım bir kaç kez denedim normalde OBS te filan güzel görünüyor ama yayında kamera kısmında böyle hafif çamurlanma var fakat ayar yapınca düzeliyor sanırsam 50hz ye çekince birde ekranda o ışık cizgileri vs oluyor patlama gibi işte bahsettiğim olay o. Ama güncel şuanki durumda bir sıkıntı olmuyor ayarlarını yaptığım için zaten sorunu 50hz indirince çözdüm. 60hz de oluyordu sıkıntı.Hobi amaçlı yayın açmayı planlıyorum 2k civarına işimi görecek bi kameraya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
droidcam premium en iyisi sürekli onu kullanıyorumGüncelleme: para vermedim telefonun kamerasını bağladım iş görüyor şimdilik![]()
DroidCam ile yaptın sanırım.Güncelleme: para vermedim telefonun kamerasını bağladım iş görüyor şimdilik![]()
Cidden sıkıntı, oluyor bazı durumlarda telefon ısınıyor filan sarjı bitiyor, sarja taksan ısınıyor sıkıntı yani direkt webcam al daha iyi. Ha eğer düzgün bir model istiyorsan logitech 720p olan kamerası vardı onuda kullanabilirsin uygun fiyatlı yeterli başlangıç için.Güncelleme: para vermedim telefonun kamerasını bağladım iş görüyor şimdilik![]()
at sıkıntı olmaz sonra kaldırırsınEvet droidCam ile hallettim, evde tripod da vardı ona koydum fena durmadı. Yayının linkini atabiliyor muyum acaba yasak mı burada
yada direk ismi söyle biz bakalım yayınaŞu an tek sıkıntı yayına giren durmuyor![]()
Evet biraz ısınıyor ama 2 saatten fazla yayın açmam herhalde. Açarsam da kamerayı kapatırım bi süreliğineCidden sıkıntı, oluyor bazı durumlarda telefon ısınıyor filan sarjı bitiyor, sarja taksan ısınıyor sıkıntı yani direkt webcam al daha iyi. Ha eğer düzgün bir model istiyorsan logitech 720p olan kamerası vardı onuda kullanabilirsin uygun fiyatlı yeterli başlangıç için.
burakstdevat sıkıntı olmaz sonra kaldırırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yada direk ismi söyle biz bakalım yayına
Kick'te açtım. burakstdevat sıkıntı olmaz sonra kaldırırsın
yada direk ismi söyle biz bakalım yayına
kanka yayını nerede açtın, twitc? kick ?Ekran boyutum 3440x1440. 2k yayın yapmak istiyorum fakat sürekli bağlantı kopup tekrar bağlanıyor. Sebebini anlamadım 720pye indirdim
Kick'te açtım. burakstdev