Yks İçin Eski Tarihli Kamplar İzlenir mi?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
Arkadaşlar selam. YKS 2027 öğrencisiyim, TYT matematiğe yavaştan başladım. Geçenlerde reels'da karşıma bir hoca çıktı, her sene soru tipleri güncellendiği için eski kampları izlememeniz gerekiyor güncel kampları izleyin dedi. Ben de şuan mert hocanın 2024 tarihli kampını izliyorum, dolayısıyla içime bir kurt düştü. Yeni kampı beklersem yetişmez o nedenle bu kamptan devam etmek zorundayım gibi bir şey. Sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam. YKS 2027 öğrencisiyim, TYT matematiğe yavaştan başladım. Geçenlerde reels'da karşıma bir hoca çıktı, her sene soru tipleri güncellendiği için eski kampları izlememeniz gerekiyor güncel kampları izleyin dedi. Ben de şuan mert hocanın 2024 tarihli kampını izliyorum, dolayısıyla içime bir kurt düştü. Yeni kampı beklersem yetişmez o nedenle bu kamptan devam etmek zorundayım gibi bir şey. Sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum teşekkür ederim.
Bence sorun olmaz hocam

Bilgi edinmek için ise alternatif yol olarak tercih edilebilir ama bence asıl izlenmesi gereken yol akademik seviyedeki kitaplar ve kaynaklar olmalı. En azından Wikipedia'yı kullanmalısın.

Bilgi edinmek için ise alternatif yol olarak tercih edilebilir ama bence asıl izlenmesi gereken yol akademik seviyedeki kitaplar ve kaynaklar olmalı. En azından Wikipedia'yı kullanmalısın.
Akademik seviyedeki kitap ve kaynak derken neyi kast ettiniz? Ayrıca matematik öğrenmek için wikipedia kullanabileceğimi sanmıyorum.

TYT için kafana göre takıl, kampla yeni soru tiplerinin de çok ciddi bağı yok alcağın kaynakları olabildiğince yeni baskı alıp çıkmışları çözersen yeni soru tiplerine hakim olursun zaten.

Ama şu da var zaten seneye çıkmışlardan veya güncel soru bankalarındaki sorulardan farklı soru kesin gelecek zaten o yüzden soru ezberlemek ne olursa olsun tek başına yeterli değil.

4 5 yıla kadar izleyebilirsin daha eskide olur konu aynıysa ve müfredat değişmediyse

eyüp b'nin ayt tyt kampı 2022-23 zamanından kalma , birçok kişi halen onu izliyor . Tabi bu hocadan hocaya değişir Eyübede bir güncelleme lazım ama örneğin Özcan aykının kampı bence yeni müfredata dek izlenebilinir . Görkem şahininkide ( ama adam ya her yıl ya da 2 yılda bir kampı tekrar ediyor ancak tek değişen şey kitabın kapağı ve birkaç kelime ekleme / çıkarma , yani 2023'de aldığım kitapla 2026'daki kamp bildiğin aynı . Bazı hocalar güncel ayağına böyle yapabiliyor o yüzden çokda takmamak lazım anca " Ösym burdan sordu , buraya dikkat " gibi ifadeler güncel videolar ile önem kazanır )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ösym gerçekleri keyfine göre bazen takıyor bazen takmıyor . Wikipedia ise yks matematiğine uygun bir platform değil , anca oradan temel bilgileri alırsın o sıradada oldukça zorlanırsın .

4 5 yıla kadar izleyebilirsin daha eskide olur konu aynıysa ve müfredat değişmediyse
Bende sorun olacağını düşünmüyorum ama bunu bir hocadan duyunca tereddüt ettim.

TYT için kafana göre takıl, kampla yeni soru tiplerinin de çok ciddi bağı yok alcağın kaynakları olabildiğince yeni baskı alıp çıkmışları çözersen yeni soru tiplerine hakim olursun zaten.

Ama şu da var zaten seneye çıkmışlardan veya güncel soru bankalarındaki sorulardan farklı soru kesin gelecek zaten o yüzden soru ezberlemek ne olursa olsun tek başına yeterli değil.
Amacım soru ezberlemek değil hocam olabildiğince çok soru tipi görmek tanımak.

Bende sorun olacağını düşünmüyorum ama bunu bir hocadan duyunca tereddüt ettim.

Amacım soru ezberlemek değil hocam olabildiğince çok soru tipi görmek tanımak.
O zaman video ile ne isin var al adam gibi bir soru bankası full cöz

O zaman video ile ne isin var al adam gibi bir soru bankası full cöz
Konu bilmiyorum ki hocam. Konuları öğrenip soru bankası ile pekiştirip branş denemeleri ile hızlanmaya çalışacağım.

Geri