Git tanıdıklarına söyle o zaman buraya konu açmahocam benim böyle tanıdıklarım var
Git tanıdıklarına söyle o zaman buraya konu açmahocam benim böyle tanıdıklarım var
Logitech hariç ps5 desteği olan yok galiba ben o yüzden mecbur g923 almıştımHem ps5 konsol hemde pc için iyi bir dd set önerebilir misiniz
Gönlüm simagic den yana ama konsol desteği yokmuş sanırım
pc varsa ps5 boşverin oyuncakla oynayacağınıza direct drive alın daha mantıklı değil miLogitech hariç ps5 desteği olan yok galiba ben o yüzden mecbur g923 almıştım
O zamanlar mac hariç kullanmam diye düşünerek ps5 pro ve g923 almıştım. Şu an olsa tabii tercih etmem. Sadece ps5 kullananlar için pek fazla seçenek yok.pc varsa ps5 boşverin oyuncakla oynayacağınıza direct drive alın daha mantıklı değil mi
sadece ps5 için kaliteli kol daha iyi seçenek bence flydigiler falan kullanılmıyor mu onlaO zamanlar mac hariç kullanmam diye düşünerek ps5 pro ve g923 almıştım. Şu an olsa tabii tercih etmem. Sadece ps5 kullananlar için pek fazla seçenek yok.
Farklı deneyimler. Dualshock yerine daha iyi bir gamepad kullanmak deneyimi pek değiştireceğini zannetmiyorum.sadece ps5 için kaliteli kol daha iyi seçenek bence flydigiler falan kullanılmıyor mu onla
Konsol için thrustmaster T598 varmışLogitech hariç ps5 desteği olan yok galiba ben o yüzden mecbur g923 almıştım
Not: Bazı thrustmaster modellerinde varmış.