Steam'de 1000 ve Üzeri 40000 Oyun Nasıl Yapılıyor?

@Abdullah Çetin @ahmttunc @mfm125 @Cakrash @Shyankh arkadaşlar böylelikle bu işin gerçekten psikopatları varmış bunu da öğrenmiş olduk adam sadece rozetler için oyun alıyor hava atmak için. Valla yavaştan bende de oluyor o durum Allah korusun diyorum sadece baksanıza sepet bu şekilde oldu :( alıcam birazdan indirmler bitmeden.
Elden ringe indirim bekle onun dışında güzel sepet

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Dijitalde kalacak kütüphaneye bu kadar alım yapmayı mantıklı bulmuyorum.Her bir oyunu gerçekten oynamak için aldıysa eyvallah.Ama yok kalabalık olsun, başarım hilesiyle başarım açıyım, rozet kasıyım, pazarda satış yapıyım diye hava için aldıysa boş bence.Yarın bir gün dijitaldeki oyunlara erişemeyebilirsin.Kutulu 4000 oyun yapsa tamamdı.Bende xboxda başarım kasıyorum ama seçici alıyorum.

Çoğu oyun o paraları etmez sepeti gözden geçirin bence
Hangisi mesela hocam önerilerinizi beklerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dijitalde kalacak kütüphaneye bu kadar alım yapmayı mantıklı bulmuyorum.Her bir oyunu gerçekten oynamak için aldıysa eyvallah.Ama yok kalabalık olsun, başarım hilesiyle başarım açıyım, rozet kasıyım, pazarda satış yapıyım diye hava için aldıysa boş bence.Yarın bir gün dijitaldeki oyunlara erişemeyebilirsin.Kutulu 4000 oyun yapsa tamamdı.Bende xboxda başarım kasıyorum ama seçici alıyorum.
Evet bu arkadaşlar öyle yapıyorlar bitirmek için almıyorlar. Para olduğundan adamlarda koleksiyon olması açısından alıyorlar. sadece rozet için oyun satın alıyor baksana adam kendisi yazmış zaten türkçeye çevirdim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-09 130905.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 130905.webp
    26.8 KB · Hit: 12
Hangisi mesela hocam önerilerinizi beklerim.
Lost soul aside, stellar blade, tlou part 2, stalker 2 ninja gaidenlar, south of midnight falan fiyatları inanılmaz pahalı ve belki tlou fiyatına değebilir onun harici kazık seviesinde fiyatlar

Lost soul aside, stellar blade, tlou part 2, stalker 2 ninja gaidenlar, south of midnight falan fiyatları inanılmaz pahalı ve belki tlou fiyatına değebilir onun harici kazık seviesinde fiyatlar
Tabi siz oynamak istiyorsanız alın bir şey diyemem ona.

• Muhteşem

Tabi siz oynamak istiyorsanız alın bir şey diyemem ona.
Doğru hocam ama lost soul aside hariç hepsi türkçe dil destekli yani yapımcıyı destek için bile satın alınabilir aslında mesela stalker 2 gerçek hayatta savaş içerisindeyken oyunu yaptı ve yapımcılarından birisi hayatını kaybetti ayrıca oyuna türkçe dil ekledi bu takdir edilesi bir şey en fazla bütçeyi ona vermekte bir sorun göremedim ben.

fiyata baktınız mı peki hocam :D maalesef aşırı pahalı ama gerçekten de dediğiniz gibi aşırı güzel bence :)
İndırıme giriyor onu bekle acelen yoksa

• Muhteşem
Merhaba arkadaşlar.

Bugün gördüğüm çok ilginç hesaplar çıktı karşıma. Birisinde 44 bin tane oyun var, diğerinde 4.397 6000 level hesap Bu oyunlar nasıl alınıyor ve yapılıyor bilen var mı? Para gökten mi yağıyor bunlara?

Bu arkadaş ne yiyor içiyor 44 bin oyun nedir ?

Buda leveli en yüksek olan adam.

para boksa yaparsın
stasik en yüksek seviyeli mi en zengin hesaba sahip profildi herhalde

• Muhteşem

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-09 134220.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 134220.webp
    109.8 KB · Hit: 9
  • Ekran görüntüsü 2026-07-09 134156.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-09 134156.webp
    54.1 KB · Hit: 10
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba arkadaşlar.

Bugün gördüğüm çok ilginç hesaplar çıktı karşıma. Birisinde 44 bin tane oyun var, diğerinde 4.397 6000 level hesap Bu oyunlar nasıl alınıyor ve yapılıyor bilen var mı? Para gökten mi yağıyor bunlara?

Bu arkadaş ne yiyor içiyor 44 bin oyun nedir ?

Buda leveli en yüksek olan adam.

ben 40 oyun anca almışımdır ama 188 mesela. Küçükken cevher karşılığı random key falan alıyodum ya da 100de 100 indirime giren oyunları alıyodum böyle uğraşırsan 1 senede 200 oyun alırsın muhtemelen.

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,812
Üyeler
199,441
Son üye