Güvenlik etiketini sökerken ve macun değişirken video kaydı alman iyi olur, güvenlik etiketinin ilk kez söküldüğü tarihi ve yapılan işlemi kayıt altına...
Ben de çok denedim olmuyor kanka. Bulabildiğim tek yöntem telefonda Apple hesabımla almaktı. Ama ben plus modelini aldım. Pro da var. Fiyat dengesi farklı...
kanka kampanya arada bir geliyor orda öyle yazıyor ama her zaman alamıyosun boşuna deneme bende çok uğraştım zaman zaman kapatıyorlar orda öyle gözüküyor
Plus'dan bahsediyordum ama Pro yazmışım, düzelttim şimdi. Kampanya var gösteriyor, tıklıyorum $0 ama kabul etmiyor, saçmalık ya
Takip ediyorsan eğer ne...
Merhabalar, ChatGPT Plus sürümü ilk ay için kampanyalı ve $0 yazıyor ama 11 farklı kart denememe rağmen ya ödeme onaylanmadı ya da kartınız reddedildi...
Avantajlar sekmesine gidip dijital platformlar kampanyasına katıl demeniz lazım yoksa kampanya kapsamında değerlendirilmiyor harcamalarınız, bunu unutmuş...
Sanal kart diye de yazmışlar ama sanal kredi kartı dahil kampanyalara sadece, sanal kredi kartı açmak için de fiziksel kredi kartına ihtiyaç var
evet...
Merhaba, On Dijital'e üye oldum, sanal kart oluşturdum ama kampanyaların hiçbirinden faydalanamıyorum, Kredi Kartı/Sanal Kredi Kartı lazımmış ama öğrenciyim...
Önerim AMD tarafı olur, Intel'de de Core Ultra 9 alınabilir ama yine de AMD'de daha fazla ve daha güçlü seçenekler var. Ryzen AI serisi bir işlemci ile RTX...
Yapay Zekaya ek olarak Verimlilik odaklı işlemciler bunlar, Apple işlemciler ile yarışabilecek seviyede olanlar da var, düşük güç tüketimine rağmen tatmin...
Sipay var ama şu an kampanyalardan yararlanılabiliyor mu bilmiyorum, denetimdelerdi, geçmişler, para yükleme, transfer, ödeme yapma, harcama aktif ama...