🔥İndirim Djı Neo - 4k 100 Fps 3840x2880 Video Kalitesi, 7.920,00tl

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
122

Amazon kodlarıyla falan daha da uyguna gelebilir.
Değerlendirmek isteyenler değerlendirebilir.
dronu ne için kullaniyorsunuz eğer düğüncü reklamcı falan degilseniz hobi olarak kullananlar ne yapıyor ucurtma ucurtmak gibi bise mi

bimlerde kaldıysa 6950 ye sorabilirsiniz şubeler bazen stok sorabiliyor birbirine

gidipte apartmanlarin arasında ucuramiyon diye biliyom milletin evini dikizleme diye
Sertifika lazım zaten en başta uçurmak için yoksa uçuramazsınız anca kendi mülkünüzde uçurursunuz
Topluma açık alanlarda da uçurmak için izin almanız gerekiyor ilgili sayfadan form doldurup bildiriyorsunuz

Yedek batarya veriyor mu fazladan, bir de yeterli olur mu hiç kullanmadım zamanında sertifika almıştım beleşe e devlette gözüküyor sanırım 2.5kgya kadar uçurabiliyormuşum

Sehirde kullanabilen var mı? İzinsiz 5-10 metre bile uçursan 90k cezası var ve acımadan kesiyorlar.

dronu ne için kullaniyorsunuz eğer düğüncü reklamcı falan degilseniz hobi olarak kullananlar ne yapıyor ucurtma ucurtmak gibi bise mi
Düğüncü reklamcı olmayanlar profesyonel fotoğraf makinesi ile ne yapıyorsa onu yapıyorlar yaklaşık olarak, uçurtma gözüyle bakanlar için çok daha ucuz droneler var.

Sertifika lazım zaten en başta uçurmak için yoksa uçuramazsınız anca kendi mülkünüzde uçurursunuz
Topluma açık alanlarda da uçurmak için izin almanız gerekiyor ilgili sayfadan form doldurup bildiriyorsunuz
Bu işe yarar mı hocam

Ekler

• 44782.webp
    44782.webp
    44.1 KB · Hit: 83
Sehirde kullanabilen var mı? İzinsiz 5-10 metre bile uçursan 90k cezası var ve acımadan kesiyorlar.
Bende mini 4k var piknik yapılan tarzı yerlerde uçuruyorum eğlencesine.hemde bizim burda bi yer var yan tarafı askeriye çitlerle çevrili bi oraya yaklaşmıyorum.

Cezası var evet, dji uygulamasında uçurmanız gereken müsait izinli yerle gözüküyor ama malum polis amcalar biraz acımasız olabiliyor. Açık alan en iyisi. Ekstra olarak drone ehliyeti alıp izin almanız gereken mecralar bulunuyor.

Geri