🔥İndirim Djı Neo - 4k 100 Fps 3840x2880 Video Kalitesi, 7.920,00tl

Bu işe yarar mı hocam
Evet hocam bununla uçurabilirsiniz ufak drone ları ama dediğim gibi form doldurup bildirmeniz lazım
Uçuşa açık hava sahasının da haritası olması lazım da hiçbirinin sayfasını hatırlamıyorum :D
Uçuşa açık hava sahası dışında da kesinlikle uçurmak yasak

Evet hocam bununla uçurabilirsiniz ufak drone ları ama dediğim gibi form doldurup bildirmeniz lazım
Uçuşa açık hava sahasının da haritası olması lazım da hiçbirinin sayfasını hatırlamıyorum :D
Çok geç dönüyorlar ama TECRÜBEYLE SABİTTİR.

Hocam ankara kazanda yaşıyorum burda uçurmak sorun olur mu gören eden oluyor mu bir de 18dk nelere yetebilir

Sehirde kullanabilen var mı? İzinsiz 5-10 metre bile uçursan 90k cezası var ve acımadan kesiyorlar.
gecenlerde sokakta görmüştüm birinin elinde sağlam bir taneydi yaklaşık 1 km uzakta merkezi bir konumda uçuruyordu

drone o kadar uzaktaydıki gözükmüyordu bile

şans işi bir açıdan

duyduğuma göre dronu düşürülenler vs. olabiliyır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uçuşa açık hava sahası olduğu nasıl bilinebilir

Hocam ankara kazanda yaşıyorum burda uçurmak sorun olur mu gören eden oluyor mu bir de 18dk nelere yetebilir
Biri şikayet ederse işte cezası var hocam o yüzden bildirmek zorunlu yani

Balık avı için 150 metre menzil olan lazım bana. Öneri yapacak olan var mı?

Reklam çekimleri için falan en düşük hangi modeli almak gerekiyor bilgisi olan var mı?

Cezası var evet, dji uygulamasında uçurmanız gereken müsait izinli yerle gözüküyor ama malum polis amcalar biraz acımasız olabiliyor. Açık alan en iyisi. Ekstra olarak drone ehliyeti alıp izin almanız gereken mecralar bulunuyor.
uçurabileceğin yer yok ki. yozgattaki 2-3 tane kayanın üstünde belki anca

Kimsenin drone uçururken izin falan aldığı yok zaten

Hocam havaalanı jet üssü filan varsa (bizim burda var) izin almadan uçuramıyorsun :) yakalıyorlar
Hocam orada bir zahmet olsun o kadar zaten 😄 Öyle bir harita yapmışlar ki her yer kırmızı. Kırımızı olmayan alanlarda bile izin alman gerekiyor. Yeşil alan göremedim zaten

Hocam orada bir zahmet olsun o kadar zaten 😄 Öyle bir harita yapmışlar ki her yer kırmızı. Kırımızı olmayan alanlarda bile izin alman gerekiyor. Yeşil alan göremedim zaten
Biz saklanıp kaldırıyoruz hiç yakalatmadık şehri çekiyoruz genelde o bölgelere yaklaşmıyoruz hiç :D Drone savar var çekip alıyorlar hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,993
Üyeler
199,070
Son üye
zaboomafoo

Geri