🔥İndirim 19.999 TL - Lg 4k 240hz - 480hz Dual Mode Nano Ips Monitör

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,976
Bu paraya OLED almak çok mantıklı diyen arkadaşlara katılıyorum fakat bu ürün 4K ve 6 ayın en ucuz fiyatına inmiş. Ayrıca dual mode olması hem oyun hem çizim grafik işlerinde de karşılık verebilir. 4K düşünen arkadaşlar değerlendirebilir.

Bu paraya OLED almak çok mantıklı diyen arkadaşlara katılıyorum fakat bu ürün 4K ve 6 ayın en ucuz fiyatına inmiş. Ayrıca dual mode olması hem oyun hem çizim grafik işlerinde de karşılık verebilir. 4K düşünen arkadaşlar değerlendirebilir.

Geçen sene keriz arkadaşım buna 35 lira verdi :ROFLMAO:

Oled piyongo gibi o yuzden isini saglama almak isteyen degerlendirebilir.

4K IPS kullanınca 2K IPS bile netlik açısından kötü hissettiriyor.

BU paralara oled mantıklı demek sacma olur kisiye bağlı.O kadar para veriyorusn kafan rahat değil.Va monitorume tukurup silebiliyorum ama olede yapsam trip atar.
iphonedaki kaplama gibi bi kaplama yapsalar aslında fena olur ama çok ağır ve aşırı pahalı olur. verirdim ama sanırım 50 60 bin lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,439
Üyeler
198,971
Son üye
kralengıneer

Geri