10 saatte alınan keyifi 3 saatte verdiği için pek de önemi yokParlak ekran oledler ne zaman çizilmeye ve tozlanmaya dayanıklı olur o zaman alırım.Ben kafam rahat kullanamadıktan sonra ne yapayım oledi.Yeri geldimi 10 saat pc başında oturuyorum.Ne zaman yanar diye tedirgin olmaktan keyif alamam.
Oledi yalnızca oyun oynarken ve film izlerken kullan.Parlak ekran oledler ne zaman çizilmeye ve tozlanmaya dayanıklı olur o zaman alırım.Ben kafam rahat kullanamadıktan sonra ne yapayım oledi.Yeri geldimi 10 saat pc başında oturuyorum.Ne zaman yanar diye tedirgin olmaktan keyif alamam.
480hz bunun 1080i elma ile armut karşılaştırmayalım bence 160hz fark var 1080deGigabyte 12k civarına düşüyorken boşa para harcamak bence.
480hz bunun 1080i elma ile armut karşılaştırmayalım bence 160hz fark var 1080de
Olmaz bence ama monitor uzun vadeli alınır 1 2 seneye sistem değişecekse alınır neden alınmasınGigabyte yerine bunu almak benim için mantıklı olur mu ? Yani açıkçası zaten 480fps alacak bi sistemim yok. Valo csde bile 380-400 civarı dolaşıyorum. R5 5600 ve 4060ti var. Ne dersiniz bütçeyi buna zorlamam mantıklı olur mu ?
qhd mat qd oled kullanıyorum o kadar da sorun olmuyorqhd oledler rgb piksel kullanmadığından maalesef çöp, yazılar bulanık okunmuyor. ips'e 20k bayılmak da üzer adamı tam geçiş dönemindeyiz 1-2 seneye rgb oledler ips'leri piyasadan silecek. Şu an alayım düzgün bir şey alayım diyenler alabilir. Monitörü olan biraz daha sabredebilir.