Çözüldü✓ Aula Hero 68 He Makro Ataması Yardım.

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar,

Arkadaşlar Aula Hero 68 He klavyem var. Buna bir metni 3. parti yazılım olmadan ctrl+c - ctrl+v kombinasyonu olmadan tek bir tuşa atamak istiyorum. Yani atadığım tuşa bastığımda o metin otomatik yazılsın istiyorum. Böyle bir imkan var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

Merhabalar,

Arkadaşlar Aula Hero 68 He klavyem var. Buna bir metni 3. parti yazılım olmadan ctrl+c - ctrl+v kombinasyonu olmadan tek bir tuşa atamak istiyorum. Yani atadığım tuşa bastığımda o metin otomatik yazılsın istiyorum. Böyle bir imkan var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi forumlar.
Aula yı bilmem ama diğer klavyelerde bu mümkün. Önce makrodan yazınızı yazdırın kaydedin. Sonra tuş atamalarında o makroyu fn+bir tuşa atayın.

Yapabilmeniz lazım. O tuşa direkt makro atayıp asıl görevi olan atıyorum home işlevini fn+home atarsınız denemeniz lazım. Aulayı bilmiyorum çok.

Kullandığım mad68, k1 he ve qbz75te yapabilmek mümkün çünkü.
Teşkkür ederim biraz daha denemeye devam edeyim o zaman.

Teşkkür ederim biraz daha denemeye devam edeyim o zaman.
1783674154665.webp

Benim saydığım klavyeler web driver arayüzüne sahipti. Mesela burada önce macroyu oluşturdum. Hello World yazdırdım. Sonra sürükleyerek istediğim tuşun üstüne attım. İstersem fn veya fn1 katmanlarına da atabiliyorum. Senin klavyenin driver arayüzünü atarsan çözmeye çalışırız.

Edit: Ulaştım arayüze ilk ss den macro sekmesinden önce start recording diyip yazdıracağınız yazıyı yazın kaydı sonlandırıp kaydedin.

1783674503615.webp

Sonra button sekmesine gelip alttaki sekmelerde macro kısmına basıyorsunuz. Az önce oluşturduğunuz macro burada gözükmesi gerekiyor. Onuda Default-fn-fn1 katmnanlarında default seçiliyken o makro tuşunu insert'ün üstüne sürükleyeceksiniz yada tıklayıp sonra inserte tıklayacaksınız. Her firmanın arayüzdeki kullanım şekilleri değişiyor. Kimisi sürükle bırak kimisi tıklama üstünden.

1783674620589.webp

Son düzenleme:
Deneyeyim bi teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Denedim. Söylediğin gibi yapınca oldu. Çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,312
Üyeler
198,951
Son üye
rafasilvaaa27

Geri