hakothefineestt
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
sizce nasıl bu fiyata göre herşeyi yorumlarsanız ve değiştirilecek şeyleri yazarsanız sevinirim not:ram'e sonradan bi 16 gb daha atmayı düşünüyorum
normalde 2.el ürünlerde düşünmüştüm ama bazı arkadaşlarım 2.el yapacağına sıfır al dediler zaten bu kasanın ekran kartın vs 3 4 sene götüreceğini düşünüyorum zaten en kötü bi seneye falanda rami yükseltirim ondan dolayı 2.el işini bilemedimBu bütçeyle hazır sistem alma kendin sistem kurma Ve tek bir siteye yatırım yapma
Farklı sitelerden satın alım yapıp kaar koyarak ilerle incehesap iyi bile olsa bazı 1 2 ürünü kazık olabiliyor
Benim Düşüncem her zaman 70 k ve üstü bütçelerle 0 sistem kurmak olur bence bu sistemle sen 2 nci el sistem kurmalısın çünkü bu bütçeyle
kendin toplayacağın sistem orta segment olacak eğer 4-5 yıl aksın diyorsan 2 nci el başvur
Yardıma ihtiyacın varsa ederim
Zaten incehesapın sana yaptığı 3k indirim yani hiçbirşey kesinlikle farklı sitelerden ilerleyerek kaar koyarak ilerle
2 nci elden çok daha iyi fiyata getirirsin Sahibindene gir rx 9060 xt 0 ürün bul İncehesaptan 26k ya alacağına 0 ürün incehesap garantili örnek olarak diyorum 22 21k ya verebiliyorlar ya bu şekilde topla kaar koyarak ilerlenormalde 2.el ürünlerde düşünmüştüm ama bazı arkadaşlarım 2.el yapacağına sıfır al dediler zaten bu kasanın ekran kartın vs 3 4 sene götüreceğini düşünüyorum zaten en kötü bi seneye falanda rami yükseltirim ondan dolayı 2.el işini bilemedim
bu sisteme eklemeler yapamazmıyım hocam ileride geliştirmek için daha iyi olmaz mı2 nci elden çok daha iyi fiyata getirirsin Sahibindene gir rx 9060 xt 0 ürün bul İncehesaptan 26k ya alacağına 0 ürün incehesap garantili örnek olarak diyorum 22 21k ya verebiliyorlar ya bu şekilde topla kaar koyarak ilerle
Yada 2 nci el baya güçlü bir sistem topla benden tavsiye ama bu benim düşüncem Yani eğer en güçlü sistemi toplama gibi bi derdin varsa
2 tarafında - leri var söyleyeyim
2 nci el alırsan baya güçlü fakat 1 2 sene önceki parçaları toplayacaksın ama kesinlikle alacağın 0 ürünlerden güçlü olacak ama pc yi satmak istiyorsun diyelim satmak isterken teknoloji gelişir insanlar pc yi almak istemez
0 almak istersen Alırsın satışı kolay olur ileriki zamanlardada olsa garantisi yeni olur ama performans arıyorsan o deil işte
Bu sisteme çok ekleme yapamazsın mini anakart tercih etmişsinbu sisteme eklemeler yapamazmıyım hocam ileride geliştirmek için daha iyi olmaz mı
şubat ayında neredeyse aynı sistemi 54kya toplamıstım 9 taksıt seklınde ufak tefek farklılıklar var sadece ve ben sistemden oldukça memnunum, hikayeleri oyunları 2kda oynayabiliyorum bir sorun olmuyor yani bence alabilirsin ama fiyat konusunda güncel fiyatları kontrol etmedim onun için bir şey diyemem.Alıntıyı görüntüle
sizce nasıl bu fiyata göre herşeyi yorumlarsanız ve değiştirilecek şeyleri yazarsanız sevinirim not:ram'e sonradan bi 16 gb daha atmayı düşünüyorum
bu sisteme eklemeler yapamazmıyım hocam ileride geliştirmek için daha iyi olmaz mı
Mesela adam gayet ucuza toplamış ya indirimler bekle farklı mağazalardan kaar koyarak alşubat ayında neredeyse aynı sistemi 54kya toplamıstım 9 taksıt seklınde ufak tefek farklılıklar var sadece ve ben sistemden oldukça memnunum, hikayeleri oyunları 2kda oynayabiliyorum bir sorun olmuyor yani bence alabilirsin ama fiyat konusunda güncel fiyatları kontrol etmedim onun için bir şey diyemem.
Benim sistem: ryzen 5 7500f
asus prime b60m r
goodram 16gb 6000mhz cl30
sapphire pulse 9060xt 16gb
kingston 1tb m2ssd (6000/4000)
xpg k mesh Kyber 750w 80+gold
thermalright assassin spirit 120plus v2
sıfır daha mantıklı geliyor şuan ama yazın sonunada kalsın istemiyorum kasa işiMesela adam gayet ucuza toplamış ya indirimler bekle farklı mağazalardan kaar koyarak al
Yada sana 2nci el sistem toplayalım sana bağlı
Eğer eski parçalar dediğime bakma rtx 4070 ti dan falan bahsediyoruz yanibu sisteme eklemeler yapamazmıyım hocam ileride geliştirmek için daha iyi olmaz mı
hocam fiyat farkıda maşallah ama
Bugün satın alma biraz bekle bugün incehesap gaminggecesi var iyi indirimler olur Kararın sana bağlısıfır daha mantıklı geliyor şuan ama yazın sonunada kalsın istemiyorum kasa işi
hocam fiyat farkıda maşallah ama