❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

hahahahahha lan olum iyisin he hemen sattın. çok iyi ekran bu arada kurdum fena.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntülePG27UCDM kadar glossy bu arada renkler canlı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Siyahlar nasıl?

hocam asusu 2. monitör yapsan fena olurdu :ROFLMAO:

beeeen dee iiistiyoruuuum

soldaki monitör 27 inç değil değil mi
2. monitör olarak tcl miniled düşünür müsünüz o.O2
2. Monitor benim 2019 da aldığım 24 inch acer. Miniled fiyat ne sen mi satıyon 🤣🤣

Siyahlar nasıl?
Siyahlar tam siyah ya morarma görmedim hiç arkada lamba yanarken yansıma da yok öyle dikkat dağıtacak kadar akşamları. Yarıj sabah perde kapalıyken arkadan gündüz ışığıyla da bir çekim yaparım görürüz aradaki farkı

Merhaba, bende MAG 321UP QD-OLED X24 var bunun alt modeli bunu alamadım daha geç çıkığı için mag da uniform brightness seçeneği statikte hep kitlemişler bize sizdeki mpg modelinde üst modelde yani dinamik ayarıda seçebiliyorsunuz çok fark varmı acaba parlaklık olarak bakabilme şansınız varmı?
Zaten olmaı gereken istediğin mod uniform brightness olmalı kankam. Dynamic sadece bi tık daha parlaklığı boostluyor. Genel kullanım için uniform yeterli
6:01 bak

Son düzenleme:
2. Monitor benim 2019 da aldığım 24 inch acer. Miniled fiyat ne sen mi satıyon 🤣🤣

Siyahlar tam siyah ya morarma görmedim hiç arkada lamba yanarken yansıma da yok öyle dikkat dağıtacak kadar akşamları. Yarıj sabah perde kapalıyken arkadan gündüz ışığıyla da bir çekim yaparım görürüz aradaki farkı

Zaten olmaı gereken istediğin mod uniform brightness olmalı kankam. Dynamic sadece bi tık daha parlaklığı boostluyor. Genel kullanım için uniform yeterli
6:01 bak
Tcl yeni oled ve miniled çıkaracaktı ya burnin olmadan 2. Monitor kullanirsin hem oledin yaninda sırıtmaz diye dedim de para israf etmeye gerek yok

Tcl yeni oled ve miniled çıkaracaktı ya burnin olmadan 2. Monitor kullanirsin hem oledin yaninda sırıtmaz diye dedim de para israf etmeye gerek yok
Miniledler oledlerle aynı para oluyor saçma 🤣🤣

Gündüz sonuçları bu şekilde ilk fotoda kapalı iken yansıması perde çekili ama yansıma doğal olarak var ama oyunda hiçbir şekilde yansımayla karşılaşmadım bazı full siyah sahneler hariç çok güzel panel valla miss. @ayranli_tuz @Loky kesinlikle pg27ucdm den iyi olduğunu düşünüyorum yansıma kontrolü çok daha iyi bence.
IMG_4916.webp
IMG_4917.webp
IMG_4920.webp
IMG_4921.webp

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleGündüz sonuçları bu şekilde ilk fotoda kapalı iken yansıması perde çekili ama yansıma doğal olarak var ama oyunda hiçbir şekilde yansımayla karşılaşmadım bazı full siyah sahneler hariç çok güzel panel valla miss. @ayranli_tuz @Loky kesinlikle pg27ucdm den iyi olduğunu düşünüyorum yansıma kontrolü çok daha iyi bence.
mmorpg görünce biraz tetiklendim...
statik ögeler

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleGündüz sonuçları bu şekilde ilk fotoda kapalı iken yansıması perde çekili ama yansıma doğal olarak var ama oyunda hiçbir şekilde yansımayla karşılaşmadım bazı full siyah sahneler hariç çok güzel panel valla miss. @ayranli_tuz @Loky kesinlikle pg27ucdm den iyi olduğunu düşünüyorum yansıma kontrolü çok daha iyi bence.
(şaka yapıyorum)
hayırlı olsun çok iyi gerçekten

hocam masada şey kalmış onları silip at istersen, nolur nolmaz

(şaka yapıyorum)
Teşekkür ederimm

(şaka yapıyorum)

hocam masada şey kalmış onları silip at istersen, nolur nolmaz
Farketmedim ya benim hanımın ehliyet giriş belgesi 🤣🤣🤣 saol farkettirdiğin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR