❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

AI yine bir yerlerinden sallamış. Tek doğru olduğu kısım gerçekten dehşet derecede yavaş düzeltiyorlar hataları veya eksik bilgileri. Bunun dışında SPL's zaten açıklama kısmına neden B+ verdiklerini yazmış.

Alıntıyı görüntüle

Dedikleri gibi Aris'in testlerinde transient response/ATX 3.1 konusunda düşük performanslı. 5VSB hattının OCP'si yükseğe ayarlı, öbür hatlarda sıcak testlerde düşeceklerine daha da yükseliyor. PWR_OK'de yanlış ayarlı. Tabii revizyondan revizyona bunlar değiştirilir. Şimdi bu sorunların çoğu kalmamış olabilir. Başka, bu şekilde detaylıca test eden ve yeni bir inceleme bulmak lazım.

Aris'in testi.
enermax revolution iii 1000w den buna geçilirmi boşa mı masraf olur boşta çok sesli çalışıyor

Yusuf hocam bu forumda da olduğunuzu ve online olduğunuzu bilsem almadan etiketler size sorardım :D .Zaten Aura'yı sizin tavsiyenizle almıştım. Şimdi bu aldığım psu 10k ya değer mi, ne yapayım?
Yani AURA'dan buna geçmeye pek de gerek yok ama size kalmış. Üzmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

enermax revolution iii 1000w den buna geçilirmi boşa mı masraf olur boşta çok sesli çalışıyor
Çağ atlanır ses konusunda. REV III kullanan kişilerde bir çok sesli diyor birileride çok sessiz diyor anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Yani AURA'dan buna geçmeye pek de gerek yok ama size kalmış. Üzmez.

Çağ atlanır ses konusunda. REV III kullanan kişilerde bir çok sesli diyor birileride çok sessiz diyor anlamadım gitti.
daha düşük bütcede güzel bişeyler varmı 1000w-1200w arası

AI yine bir yerlerinden sallamış. Tek doğru olduğu kısım gerçekten dehşet derecede yavaş düzeltiyorlar hataları veya eksik bilgileri. Bunun dışında SPL's zaten açıklama kısmına neden B+ verdiklerini yazmış.

Alıntıyı görüntüle

Dedikleri gibi Aris'in testlerinde transient response/ATX 3.1 konusunda düşük performanslı. 5VSB hattının OCP'si yükseğe ayarlı, öbür hatlarda sıcak testlerde düşeceklerine daha da yükseliyor. PWR_OK'de yanlış ayarlı. Tabii revizyondan revizyona bunlar değiştirilir. Şimdi bu sorunların çoğu kalmamış olabilir. Başka, bu şekilde detaylıca test eden ve yeni bir inceleme bulmak lazım.

Aris'in testi.
Gan mosfet safsata olduğunun vücut bulmuş hali mi hocam ne dersiniz ileriye dönük iş görür mü 9 taksit alalım mı

Rog yazıyor ya elimdeki msi a1250gl yi satıp geçmeyi düşündüm

şunun beyazı olsa anında alıcam beyaz sistemde çok sırıtır ya.

Yusuf hoca bu psu ya sıcak bakmayınca ben :D

Ekran görüntüsü 2026-07-12 013851.webp

Kablo kalitesi nasıl hocam Asus olan tek şey mouse bende fanlık tuzluk öyle şeyler yok
Aura'nın kabloları muhteşem, ipli örgülü felan her şekle giriyor. Bunun da aşağı kalacağını sanmam.

Kablo kalitesi nasıl hocam Asus olan tek şey mouse bende fanlık tuzluk öyle şeyler yok
Yani fiyatına göre eh işte. Sadece sleeve olması iyi. 18AWG olması kötü. O kadar para veriyoruz en azından PCI-e kablolarının bazılarını 16AWG yapabilirlermiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,117
Üyeler
199,092
Son üye
dex31

Geri