Yardım Hyper X Cloud 3 Wireles İçin Ped Önerisi

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
86
YAZLIK KULLANABİLECEĞİM PED ARIYORUM. ORJİNAL PEDLERİ TERLETME YAPIYOR. BU PEDİ BULDUM KULLANAN VAR MI? İYİMİ

YAZLIK KULLANABİLECEĞİM PED ARIYORUM. ORJİNAL PEDLERİ TERLETME YAPIYOR. BU PEDİ BULDUM KULLANAN VAR MI? İYİMİ
Kullanmıyorumda bunlar hafızalı jelli ped bildiğim kadarıyla keşke bu kadar pahalı olmasa...

Wicked Cushions ürünleri epey premium bir marka. geçen sene amazonda 900tl bandındaydı ürünleri.
uzun kullanımda bütün padler terletme yapıyor onun pek çözümü yok.

Wicked Cushions ürünleri epey premium bir marka. geçen sene amazonda 900tl bandındaydı ürünleri.
ne kadar uzun kullanımda deri ile fark çok olur mu

Keşke amazonda satılsa tekrardan o fiyat civarı da wraithe para kazandırmak istemiyorum hem de gereksiz pahalı geliyor bu fiyatta

Bunlar çok iyi ,aliexpressten benzerini almıştım fark oluyordu. Eskisi kadar terletmiyordu.

Keşke amazonda satılsa tekrardan o fiyat civarı da wraithe para kazandırmak istemiyorum hem de gereksiz pahalı geliyor bu fiyatta
yurt dışı alışveriş düzenlemesinden sonra satıştan kaldırdılar.
kendi sitelerinde 20 dolara satılan ürünü neredeyse 40 dolara satıyorlar. kendi kulaklığım için konuşursam, şu dakika pad lazım olsa zaten kulaklığı 4 küsür senedir kullanıyorum, daha ne kadar kullanırım belli değil bu 1600-1700tl verip pad almam. yeni kulaklık bakarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,451
Üyeler
198,978
Son üye
Ignis

Geri