B650 Gaming X Ax V2 - B650 Eagle - B850m Force

twzdw

80+
Reaksiyon skoru
14
7800x3d - 5070 - 16x2 6000 mhz cl30 ram
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir sistem diziyorum anakart konusunda kararsız kaldım. Kasam ATX mATX destekliyor. Çok overclock işine girmem yanar falan risk almam yani default halinde kullanacağım.
Üç anakartta ortalama aynı fiyat 8000 altında. Bu fiyatın üstüne çıkamam kampanya falan kovalıyorum.

B850m force

B850m force çünkü 2 ram slotu bulunduğundan ramler daha stabil çalışıyor. 1DPC bir anakart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe yetmiyorsa asus prime b850m-k al geç.

7800x3D + 5070 li sistemimde MSI B650 Tomahawk Wifi kullanıyorum memnunum

baktım onlara da b650m-k 850m-k falan ama onlar sanırım giriş segment anakartlar. Almışken biraz daha iyisini ve ileriye dönük de bir şey almak istediğim için bu üçü arasında kaldım. Force modeli overclock için falan iyiymiş ama pek anlamıyorum o işlerden girişmem de hiç

7800x3D + 5070 li sistemimde MSI B650 Tomahawk Wifi kullanıyorum memnunum
ona da baktım da fiyatları baya uçmuş

B850m force çünkü 2 ram slotu bulunduğundan ramler daha stabil çalışıyor. 1DPC bir anakart.

Bütçe yetmiyorsa asus prime b850m-k al geç.
Asus B850mk alınabilecek en mantıklı anakart bana sorarsan

baktım onlara da b650m-k 850m-k falan ama onlar sanırım giriş segment anakartlar. Almışken biraz daha iyisini ve ileriye dönük de bir şey almak istediğim için bu üçü arasında kaldım. Force modeli overclock için falan iyiymiş ama pek anlamıyorum o işlerden girişmem de hiç

ona da baktım da fiyatları baya uçmuş
Giriş segment olarak bakma onlara orta segment özellikleri taşıyor

Ben bu anakart ile ne ayarlar yaptım bios banamasin demedi

Çok düşünme gigabayt b850 forcenin düşmesini bekle overclock yapmazsın olur biter bende bekliyorum geçen gaming gecesinde 40 tane stok vardı satılmadı da indirim gelir yakında bı ara 5.5k ya düşmüştü ama buna 6k da verilir wifili modeldi

Giriş segment olarak bakma onlara orta segment özellikleri taşıyor

Ben bu anakart ile ne ayarlar yaptım bios banamasin demedi
bios da falan ayar yapmaya pek cesaretim yok açıkcası sıkıntılı işler. Alıp kullanmalık bakıyorum. Çok kararsızım gaming x ax v2 mi yoksa force mu diye. İkisi de 7800x3d için fazlasıyla yeterli sanırım sadece 850 modeller de x3d turbo var (çok işlevli mi bilmiyorum) ama mATX olduğu için ve portları az olduğu için karar veremıyorum

Çok düşünme gigabayt b850 forcenin düşmesini bekle overclock yapmazsın olur biter bende bekliyorum geçen gaming gecesinde 40 tane stok vardı satılmadı da indirim gelir yakında bı ara 5.5k ya düşmüştü ama buna 6k da verilir wifili modeldi
evet 8k'ya gelmişti şuan 7.600 belki biraz daha düşer

bios da falan ayar yapmaya pek cesaretim yok açıkcası sıkıntılı işler. Alıp kullanmalık bakıyorum. Çok kararsızım gaming x ax v2 mi yoksa force mu diye. İkisi de 7800x3d için fazlasıyla yeterli sanırım sadece 850 modeller de x3d turbo var (çok işlevli mi bilmiyorum) ama mATX olduğu için ve portları az olduğu için karar veremıyorum

Yapmasan bile bu kartın stabil olduğunu gösteriyor

Yapacağın bı Expo profili var istersen undervolt deneyebilirsin biosa alıstiktan sonra o çok risk barindirmiyo Nebi akgunun videolarını izle istediğin zaman yaparsin

yani tavsiyeniz b850m-k veya force modeli. Bu kartlar da micro olmasının bir dezavantajı vs. var mı atx'e kıyasla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,706
Üyeler
199,209
Son üye
UGURAY

Geri