Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

yaw dayı mıllet kafayı yemıs yok gırgır net yok kısırnet 200 300tl bi durum parası ucuz dıye gıdıp rezil oluyorlar yazık cidden turknet suan en ıyı destek sunan en ıyı ınternet fıyatı da gayet ucuz 20 dolara 100mbps altyapı varsa 1gbt verıyor napsın daha domalsınmı
Bende 87 mb desteği var 950 tl. Taahhütsüz de değil. 200 300 diyon da dostum ev geçindirrrken gözüne batıyor işte

Altyapı varsa düşünmeden türksata geçin.

Türksat kullanıyorum memnunum. Müşteri hizmetleri hemen yardimci oluyor. Fiyatta uygun

Hocam fiyatı taahhütlü olarak en uygun operatör bu. 2 yıl önce geçtim çok memnunum. Müşteri hizmetlerine kolayca ulaşabiliyorsunuz ve hemen ilgileniyorlar. Kesintide yaşamadım hiç. 100mb fiber kullanıyorum memnunum.

En uygunu Türk Telekom oluyor diğerleri taahhütsüz olduğu için pahalı biraz.
Kontrat Boyunca Bakarsan En Pahalılardan Biridir Telekom :)

Türknet Aylık Olarak Pahalı Ama Yıllık Alırsan Hepsinden Avantajlı Halen .

Kontrat Boyunca Bakarsan En Pahalılardan Biridir Telekom :)

Türknet Aylık Olarak Pahalı Ama Yıllık Alırsan Hepsinden Avantajlı Halen .
Yıllık Cash direk ödemek zor hocam ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyatı taahhütlü olarak en uygun operatör bu. 2 yıl önce geçtim çok memnunum. Müşteri hizmetlerine kolayca ulaşabiliyorsunuz ve hemen ilgileniyorlar. Kesintide yaşamadım hiç. 100mb fiber kullanıyorum memnunum.
87 mb çıkıyor bana fiber olmuyor bu dimi

yıllık peşin ödersen 699 şuan geçen senede yıllık ödedim bu senede aynı şekilde alt yapım 1000/1000 veriyor

Yıllık Cash direk ödemek zor hocam ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

87 mb çıkıyor bana fiber olmuyor bu dimi
Bilmiyorum hocam başvuru kısmına numaranızı bırakın 10 dakika içinde dönüş yapıyolar. Oradan net bilgi verirler.

3 taksit oluyor peşin fiyatına 12 ye kadar bölüyor ama vade farkı alıyor yine normal aylık ücretten uyguna geliyor

peşin ödeme yaparsan 700 tl ye geliyor peşin 8400 ödeyip vade farksız 3 e bölüyorsun 600 başka firmalara verene kadar 700 türknete vermek daha mantıklı gibi yılların iss si

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,149
Üyeler
199,105
Son üye
iskenderdogukanburak@gmai

Geri