3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

audi a5 coupe veya e300 coupe alırdım audiyi sürüş konforundan daha çok seviyorum ben

günlük kullanım için mi istiyorsun yoksa 2. araba olarak caddede yada bodrumda esmeye mi
Hocam benim olay biraz karışık şimdi babam bana dedi ki bizde bi fd6 var babam bana ona ben binerim sana da bi araba alalım dedi böyle yakışıklı bişey olsun diyorum coilover jant falan atıcam

Full paket megan 4 dkkxkdkxkkwkx
Şaka maka tek kapı diyince aklıma direkt bmw ve merco geliyo şahsen başka bakmazdım heralde

Hocam benim olay biraz karışık şimdi babam bana dedi ki bizde bi fd6 var babam bana ona ben binerim sana da bi araba alalım dedi böyle yakışıklı bişey olsun diyorum coilover jant falan atıcam
Eğer ilk arabansa bu kadar para bağlamak mantıksız şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam Hyundai i20n bakardım , hayalimdeki araçtır kendisi

Eğer ilk arabansa bu kadar para bağlamak mantıksız şahsen.

Yerinde olsam Hyundai i20n bakardım , hayalimdeki araçtır kendisi
araba sürmeyi biliyorsan i20n ilk araba için çok iyi bence yoksa i20

Maks ne kadar bağlanır sence
ilk arabaya 1m bağlardım geri kalan faize atardım faiz sıkıntı değilse sizin için 1-2 yılda birde yavaş yavaş yükseltirdim arabayı araba yatırımlık değil ihtiyaça göre alınmalı diye düşünüyorum kendim

Maks ne kadar bağlanır sence
Valla ilk araba olarak parçası fazla bulunan , az yakan bir şey senin için daha mantıklı olur. Sonra ilerleyen zamanda arabayı yükseltirsin. Yani ilk araba olarak 3 milyon liralık sorumluluk almak istemezdim. Şöyle maximum 1-1.5 civarları daha mantıklı , dayımda coupe tarzı imzalı paket CLA180 vardı , CLA180 CLA200 1.5 lere de bakabilirsin. Onlar da 4 kapılı ama coupe gibi.

İlk araba için pist arabası nasıl iyi ya, i20 nin düz hali de bomboş. Aile arabası olarak bile kötü araba. Kronik üstüne üstlük
Hocam kroniği nedir bilmediğimden soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,166
Üyeler
199,108
Son üye
Sjolund

Geri