Bana biraz tipsiz geldi a5 yaaudi a5 coupe veya e300 coupe alırdım audiyi sürüş konforundan daha çok seviyorum ben
günlük kullanım için mi istiyorsun yoksa 2. araba olarak caddede yada bodrumda esmeye miBana biraz tipsiz geldi a5 ya
Bende 18 yaşındayım cüzdanımda 100 tele bozuk varReis tek kapı daha iyi be 18 yaşındayım yaşla bi alakası yok ama coupe arabalar çok hoşuma gidiyor
Hocam benim olay biraz karışık şimdi babam bana dedi ki bizde bi fd6 var babam bana ona ben binerim sana da bi araba alalım dedi böyle yakışıklı bişey olsun diyorum coilover jant falan atıcamgünlük kullanım için mi istiyorsun yoksa 2. araba olarak caddede yada bodrumda esmeye mi
Eğer ilk arabansa bu kadar para bağlamak mantıksız şahsen.Hocam benim olay biraz karışık şimdi babam bana dedi ki bizde bi fd6 var babam bana ona ben binerim sana da bi araba alalım dedi böyle yakışıklı bişey olsun diyorum coilover jant falan atıcam
Bence g20 al yine deReis tek kapı daha iyi be 18 yaşındayım yaşla bi alakası yok ama coupe arabalar çok hoşuma gidiyor
Konfor sıfır. Gündelik kullanım için berbatYerinde olsam Hyundai i20n bakardım , hayalimdeki araçtır kendisi
Maks ne kadar bağlanır senceEğer ilk arabansa bu kadar para bağlamak mantıksız şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yerinde olsam Hyundai i20n bakardım , hayalimdeki araçtır kendisi
araba sürmeyi biliyorsan i20n ilk araba için çok iyi bence yoksa i20Eğer ilk arabansa bu kadar para bağlamak mantıksız şahsen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yerinde olsam Hyundai i20n bakardım , hayalimdeki araçtır kendisi
ilk arabaya 1m bağlardım geri kalan faize atardım faiz sıkıntı değilse sizin için 1-2 yılda birde yavaş yavaş yükseltirdim arabayı araba yatırımlık değil ihtiyaça göre alınmalı diye düşünüyorum kendimMaks ne kadar bağlanır sence
İlk araba için pist arabası nasıl iyi ya, i20 nin düz hali de bomboş. Aile arabası olarak bile kötü araba. Kronik üstüne üstlükaraba sürmeyi biliyorsan i20n ilk araba için çok iyi bence yoksa i20
Valla ilk araba olarak parçası fazla bulunan , az yakan bir şey senin için daha mantıklı olur. Sonra ilerleyen zamanda arabayı yükseltirsin. Yani ilk araba olarak 3 milyon liralık sorumluluk almak istemezdim. Şöyle maximum 1-1.5 civarları daha mantıklı , dayımda coupe tarzı imzalı paket CLA180 vardı , CLA180 CLA200 1.5 lere de bakabilirsin. Onlar da 4 kapılı ama coupe gibi.Maks ne kadar bağlanır sence
Hocam kroniği nedir bilmediğimden soruyorum.İlk araba için pist arabası nasıl iyi ya, i20 nin düz hali de bomboş. Aile arabası olarak bile kötü araba. Kronik üstüne üstlük
araba sürmeyi biliyorsan yazmışımİlk araba için pist arabası nasıl iyi ya, i20 nin düz hali de bomboş. Aile arabası olarak bile kötü araba. Kronik üstüne üstlük