Laptop - PC Kasa Takası Mantıklı mı?

cloclovl

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşım ile laptop kasa takası yapacağız kafa kafaya olacak.
Laptop: Rog strix G513RC
Ryzen 7 6800HS
RTX3050 4GB
16GB DDR5 RAM
512GB SSD
3 senedir aktif kullanıyor pil sağlığı %70

Benim kasam:
İ5 10400F
MSİ GAMİNG X GTX1660 6GB
16GB 3000mhz RAM (2666mhz çalışıyor)
MSI B460M pro vdh wifi anakart
Kingston A2000 Nvme 3.0 500gb m2ssd
Thermaltake V200 kasa
Thermaltake 600w 80+ psu
Arctic freezer e-sports kule tipi hava soğutucu (tek fanlı model)

Mantıklı mı ? iki tarafta kâr zarar etmeden kafa kafaya takas olur mu? Kendisi laptop istemiyor benim mevcut olarak farklı bi kasam olduğu için laptop işime geliyor :D

Ryzen 7 6800HS
RTX3050 4GB
16GB DDR5 RAM
512GB SSD

Benim kasam:
İ5 10400F
MSİ GAMİNG X GTX1660 6GB
Thermaltake V200 kasa
Thermaltake 600w 80+ psu

Mantıklı mı ? iki tarafta kâr zarar etmeden kafa kafaya takas olur mu? Kendisi laptop istemiyor benim mevcut olarak farklı bi kasam olduğu için laptop işime geliyor :D
Laptop ihtiyacın varsa yapılabilir mantıklı olur ama yoksa gereksiz bir aksiyon olur

Laptop ihtiyacın varsa yapılabilir mantıklı olur ama yoksa gereksiz bir aksiyon olur
Hafta sonları ailemin yanında oluyorum. Laptop almayı düşünüyordum ama böyle bir teklif geldi. Tek sorun eşit bir takas mı onu anlamadık. Lol Rdr2 Gta5 Fc26 oynuyor kendisi. Duruma göre üstüne para vericem :D

Ryzen 7 6800HS
RTX3050 4GB
16GB DDR5 RAM
512GB SSD

Benim kasam:
İ5 10400F
MSİ GAMİNG X GTX1660 6GB
Thermaltake V200 kasa
Thermaltake 600w 80+ psu

onunki daha iyi de takasla geç bir şey olmaz, dost ayağı kazık ayağı :kekw:

onunki daha iyi de takasla geç bir şey olmaz, dost ayağı kazık ayağı :kekw:
Yok ya dolandırmayalım adamı :D vram isteyen oyunları oynuyor +2gb vram işine gelir diye düşünmüştüm de öyle olmayacak galiba :D

Yok ya dolandırmayalım adamı :D vram isteyen oyunları oynuyor +2gb vram işine gelir diye düşünmüştüm de öyle olmayacak galiba :D
senin ekran kartı daha iyi de laptop daha yeni ve rog serisi. teknolojiler falan da iyi dlss falan olsun. işlemcisi de iyi ve ekran + klavye bedava.

senin ekran kartı daha iyi de laptop daha yeni ve rog serisi. teknolojiler falan da iyi dlss falan olsun. işlemcisi de iyi ve ekran + klavye bedava.
Şöyle söyleyeyim düz adam :D Hiçbir özelliğinden anlamaz dlss kullanacağı oyunların hiçbirini de oynamıyor. Bahane olur mu bilmiyorum ama laptopun ekranını bile kullanmıyor monitöre bağlı kullanıyor :D Ha bir de yanında Glorious GMMK2 klavye vereceğim takas yapmasak bile hediye ediyordum zaten o kurtarmaz mı :kekw:

Şöyle söyleyeyim düz adam :D Hiçbir özelliğinden anlamaz dlss kullanacağı oyunların hiçbirini de oynamıyor. Bahane olur mu bilmiyorum ama laptopun ekranını bile kullanmıyor monitöre bağlı kullanıyor :D Ha bir de yanında Glorious GMMK2 klavye vereceğim takas yapmasak bile hediye ediyordum zaten o kurtarmaz mı :kekw:
Valla 2. el fiyatlarını hiç bilmiyorum kurtarır mı kurtarmaz mı bir şey diyemem :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,976
Üyeler
199,257
Son üye
bakidoruk

Geri