Firstmoon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
nereden aldınben de 2 hafta önce 800 e aldım
nereden aldınben de 2 hafta önce 800 e aldım
Geçen ay dı pazarama üzerinden mediamarkt satıyordu ihtiyaç var ise bu fiyattanda alınabilir bana görenereden aldın
800 e alırdımda 1300 e almam vallaBunun dışı altın kaplama mıyapmayın agalar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen ay dı pazarama üzerinden mediamarkt satıyordu ihtiyaç var ise bu fiyattanda alınabilir bana göre
Oral-B Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası Vitality Pro Siyah Koruma ve Temizlik : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
Oral-B Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası Vitality Pro Siyah Koruma ve Temizlik : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakımwww.amazon.com.tr
oaaaa 10k ne napiyo bu 10k yi hakedecek manuel fircalardan farklıÜrün şuan son 6 ayın en düşük seviyesinde. Ayrıca BanaBak ile cashback kampanyasında 2.000 TL Nakit iade kampanyası mevcut. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Oral-B iO10 Gold Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası, 1 Fırça Başlığı, Hızlı Manyetik Şarj Cihazı, Uzun Ömürlü Pil, Şarj Eden Seyahat Kabı : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
Oral-B iO10 Gold Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası, 1 Fırça Başlığı, Hızlı Manyetik Şarj Cihazı, Uzun Ömürlü Pil, Şarj Eden Seyahat Kabı : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakımwww.amazon.com.tr
Kampanya Sayfası:
Alıntıyı görüntüle![]()
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ağız duşu da iyidir faydalı ama hocam diş fırçası değilhttps://www.amazon.com.tr/H2ofloss-Diş-Pensesinde-Çekme-Taşınabilir/dp/B0D1TRFJL2 ben bunu aldım müthiş alet oral b lerde iyi ama bu kadar pahalısına gerek yok sanırım.
Ağız duşu kullanmadım ama şarjlı diş fırçası manuel göre çok etkili belki başlığı size yaramamıştır farklı başlıkları varPhilips sonicare ağız duşu aldım ama işe yaramıyor hissediyorum, Vitality Pro diş fırçası aldım o da işe yaramıyor hissediyorum. Gereksiz masraf gibi hissetirdi. Neden böyle?
MAŞŞALLAH15 tane aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cashback uygulaması berbat çalışıyor bu arada
Ustam aynısını babam için bakıyoruz. Şarj girişi TYPE-C mi yoksa Micro USB mi? Önerir misin?https://www.amazon.com.tr/H2ofloss-Diş-Pensesinde-Çekme-Taşınabilir/dp/B0D1TRFJL2 ben bunu aldım müthiş alet oral b lerde iyi ama bu kadar pahalısına gerek yok sanırım.
OTURUP AĞLASIN BENDE 101 DEN ALDIĞIMLA DEVAM2 sene önce bimden aldığım diş fırçası ne yapsın şimdi
bir ucu özel öteki ucu usb AUstam aynısını babam için bakıyoruz. Şarj girişi TYPE-C mi yoksa Micro USB mi? Önerir misin?