Yardım Yeni Ekran Kartım Daha Düşük Performans Veriyor

AlgaNR

80+
Reaksiyon skoru
0
32gb 3200mhz ram
5900x işlemci
asus rog B550f gaming anakart
750w psu
gamerock 3070 im vardı

Ekran kartını değiştirip 6900xt koydum furmarkta iyi değerler veriyorken cs de fps mi düşürdü başka oyunları açmadı directx hatası verdi bir önceki kartın dosyalarını ddu ile sildim olmadı pc ye format attım olmadı directx için henüz denemedim ama daha yüksek fps almam gerekmez mi furmarkta 320-330 fps veriyor

3070 ile cs2 benchmarkta 719 veriyordu
6900xt İle 630 veriyor

Son düzenleme:
Hocam işlemciye bağımlısın o oyunda zaten belki 6900xt driver vb sıkıntısı olabilir cs2 için ama 5090 bile taksan boş o oyun için. Yüksek grafikli oyunlarda farkı hissedersiniz.

Hocam işlemciye bağımlısın o oyunda zaten belki 6900xt driver vb sıkıntısı olabilir cs2 için ama 5090 bile taksan boş o oyun için. Yüksek grafikli oyunlarda farkı hissedersiniz.
Sadece cs değil kart yüke binmiyor oyunu kapatıyor directx hatası veriyor

Sadece cs değil kart yüke binmiyor oyunu kapatıyor directx hatası veriyor
Hocam, kart ısı değerleri düzgün mü furmarkta birde güç kaynağınız sağlam bir marka mı ? Eğer ikisindede sorun yoksa kart muhtemelen sorunludur, bir arkadaşınızın pc sinde deneme şansınız varsa kontrol edin.

Hocam, kart ısı değerleri düzgün mü furmarkta birde güç kaynağınız sağlam bir marka mı ? Eğer ikisindede sorun yoksa kart muhtemelen sorunludur, bir arkadaşınızın pc sinde deneme şansınız varsa kontrol edin.
Furmark testinde çok temiz çıkıyor psu gamebooster 750w bronz düşük kalıyor sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Furmark testinde çok temiz çıkıyor psu gamebooster 750w bronz düşük kalıyor sanırım gpuz den sensorlar üzerinden baktığımda stabil gözüküyor ama occt de hata veriyor kart düşük ısıda çalışıyor furmarkta 70 derece %30 fan falan

Direct x hatası ne ne hata verdiğini tam yazman yada görsel atman lazım, furmark testi yanında occt gpu testi, occt power testi ve occt vram testi yaz eğer hepsinde en az 15 dakka hata almazsan donanım arızası yoktur yüksek ihtimal ozaman driver ve bios chipset vs. bakarsın hatalı mı diye.

Çözüldü kart arızalıymış yenisini aldım kdjdjdj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri