❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Özellikle manyetik klavye aramıyorsanız, magegee daha kaliteli hissiyat sağlar. Manyetik yenilikçi teknolojilere sahiptir ama r75 pro bu klavye yanında çok düz hissiyat verir.

Ben de şimdi aldım 1 tane kuponu harcamıştım ama yine de iyi fiyat gibi. Aula f75'min kasası 6 ay olmadan esnemişti. Bu fiyata bu malzeme kalitesi zor gibi.

Arkadaşlar klavye sesi asmr videolardaki gibi mi. Tak tak ses veriyormu. O tarz bir.şey arıyorum

captain 75 alan ve eline ulaşan varsa bilgi verebilir mi klavyeden bir ses mi ne geliyormuş coil whine cızırtı falan sesi gibi bir ses öyle bir video gördüm. Alıp deneyen bir arkadaş klavyeyi ışıkları yanar vaziyette yakından dinleyip yazabilir mi eğer böyle bir sorun yoksa ben de çekeceğim bir tane. video aklımı karıştırdı.

captain 75 alan ve eline ulaşan varsa bilgi verebilir mi klavyeden bir ses mi ne geliyormuş coil whine cızırtı falan sesi gibi bir ses öyle bir video gördüm. Alıp deneyen bir arkadaş klavyeyi ışıkları yanar vaziyette yakından dinleyip yazabilir mi eğer böyle bir sorun yoksa ben de çekeceğim bir tane. video aklımı karıştırdı.
Çok klavyede denk geldim hocam o soruna rgb ışıklardan dolayı oluyor, özellikle razer'larda çok oluyor 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Light75 modeli de alınası duruyor, kablosuz hotswap 1650 lira

Son düzenleme:
Havit Gamenote Kb904L kullanıyorum. Ürün manyetik switch, 8000hz, hassasiyeti gerçekten çok başarılı ve malzemesi de kötü hissettirmiyor asla oldukça kaliteli (düşünen varsa tavsiyemdir) fakat kablosuz bir klavyeye geçmek istiyorum. Bu ürüne geçmek ne kadar mantıklı aydınlatırsanız sevinirim dostlar.

Arkadaşlar bu klavye sesli mi sessiz mi? Benim aradığım tok sesli bir klavye ama kendi sitesinde sessiz olduğu yazıyor. Bilen anlayan cevaplarsa sevinirim

S: Captain75 klavyesinde ne tür anahtarlar kullanılıyor?

A: Captain75 klavyesi, tutarlı ve duyarlı bir hisle pürüzsüz ve sessiz yazma için tasarlanmış, özel olarak önceden yağlanmış doğrusal anahtarlara sahiptir.

Herkes hafta sonu sipariş verdi. Anca salıya gelir en erken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,149
Üyeler
199,105
Son üye
iskenderdogukanburak@gmai

Geri