Birkaç hafta önce çok ucuza ram sattılar sonra iptal ettiler. İptalin telafisi olarak da 500tl alt limitsiz kupon verdiler ram alanlara. Şu an kupon alamazsın.herkes kupondan bahsediyor. nasıl alabiliyoruz kupon?
keşke bizde o kuponu almamış olsaydık da ramleri almış olsaydıkherkes kupondan bahsediyor. nasıl alabiliyoruz kupon?
Birkaç hafta önce çok ucuza ram sattılar sonra iptal ettiler. İptalin telafisi olarak da 500tl alt limitsiz kupon verdiler ram alanlara. Şu an kupon alamazsın.
anladım hocam teşekkür ederimArkadaşlar klavye sesi asmr videolardaki gibi mi. Tak tak ses veriyormu. O tarz bir.şey arıyorum
Çok klavyede denk geldim hocam o soruna rgb ışıklardan dolayı oluyor, özellikle razer'larda çok oluyorcaptain 75 alan ve eline ulaşan varsa bilgi verebilir mi klavyeden bir ses mi ne geliyormuş coil whine cızırtı falan sesi gibi bir ses öyle bir video gördüm. Alıp deneyen bir arkadaş klavyeyi ışıkları yanar vaziyette yakından dinleyip yazabilir mi eğer böyle bir sorun yoksa ben de çekeceğim bir tane. video aklımı karıştırdı.
Herkes hafta sonu sipariş verdi. Anca salıya gelir en erken.captain 75 alan ve eline ulaşan varsa bilgi verebilir mi klavyeden bir ses mi ne geliyormuş coil whine cızırtı falan sesi gibi bir ses öyle bir video gördüm. Alıp deneyen bir arkadaş klavyeyi ışıkları yanar vaziyette yakından dinleyip yazabilir mi eğer böyle bir sorun yoksa ben de çekeceğim bir tane. video aklımı karıştırdı.