Yardım Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim?

Reaksiyon skoru
12
Beyler kafamda kesinleşmiş 2 kasa var başka herhangi bir öneri istemiyorum bu iki kasayı da çok beğeniyorum sistemimin genel mantığı estetiklik parçaları vs de ayarladım indirim kovalıyorum her şey bitti ama şu kasada hala birini seçemiyorum hava akışı olarak estetiklik olarak birlikte bi karar verelim

Ekler

• 5858.webp
    5858.webp
    151.7 KB · Hit: 64
  • 5859.webp
    5859.webp
    169.5 KB · Hit: 63
Beyler kafamda kesinleşmiş 2 kasa var başka herhangi bir öneri istemiyorum bu iki kasayı da çok beğeniyorum sistemimin genel mantığı estetiklik parçaları vs de ayarladım indirim kovalıyorum her şey bitti ama şu kasada hala birini seçemiyorum hava akışı olarak estetiklik olarak birlikte bi karar verelim
Bütçe nedir daha iyi kasa bulursam söyleyim

havnda cam yok mu

Havn hs420 diyorum. Ayrıca fotoda at gibi cam da var. :D kavisli yere bakmanız yeterli.

2.üründe geç teslimat falan diyor birinci kasayı tercih edebilirsiniz fakat içini doldurmak zor olabilir

Merak edip Havn'ın videolarını izledim boşken bir şeye benzemiyor gibi görünüyor ama içi doluyken mükemmel görünüyor. Egzoz fanlarının da simetrik olması ayrı bir hava katmış. Ekran kartı da tam ortada yer alıyor. Tam simetri hastalığı olanlara özel bir kasa yapmışlar çok hoşuma gitti. Alt bölüme de açılı şekilde fanlar estetik bir şekilde yerleştirilebiliyor. İkisi arasından kesinlikle Havn'ı seçerdim.

Merak edip Havn'ın videolarını izledim boşken bir şeye benzemiyor gibi görünüyor ama içi doluyken mükemmel görünüyor. Egzoz fanlarının da simetrik olması ayrı bir hava katmış. Ekran kartı da tam ortada yer alıyor. Tam simetri hastalığı olanlara özel bir kasa yapmışlar çok hoşuma gitti. Alt bölüme de açılı şekilde fanlar estetik bir şekilde yerleştirilebiliyor. İkisi arasından kesinlikle Havn'ı seçerdim.
havn evet doldurulunca manyak bir şey oluyor ama diğeri de mnimalist sade kalıyor ikisi arasında çok gidip geliyorum ama içimden bir his aldığın şeyin gücünü hissedebiliyorsan görmen de gerek diyor ve beni havn a atıyor rog 5080 ve ekstra mini ekranlarla ( lian li ) doldurabilirim kasayı ve kartı da yatay değil fanları görüncek şekilde daha estetik olduğunu düşnüyorum ve şu streamerler 3 adet takıldığında siyah olandan kasaya apayrı bir görüntü katıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,770
Üyeler
199,430
Son üye
Emrullah6494

Geri