🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
644
Fiyat uygun geldi bana. Mobil uygulamada 100 TL de kupon gözüküyor herkese gözüküyor mu bilmiyorum. Yorumlar genel olarak olumlu.

Satıcı amazon, 6 taksit var. Ben sipariş verdim geldiğinde yorum yapabilirim.

1783946272771.webp

ihtiyacı olan varsa kaçırmadan alsın, gayet uygun fiyat.

3.5" lik mackieler 7.5k falan şu an

pc ye bağlayıp film izleyebiliyor muyuz bununla? normal 2+1 hoparlör niyetine kullanılır mı yani ? :D

Yani komşularla aranı bozmak istiyorsan neden olmasın :ROFLMAO:

sesi yüksekse kısarız problem olmaz o. binanın ses yalıtımı iyi
komşuların sesini duymuyoruz pek çok şükür.

edifier mr4-5 falan bakıyordum ama pahalı geldi. edifier ses kalitesini sevmiştim zamanında 2+1 vardı çok iyiydi.

Stüdyo seviyesi hoparlör fiyatları zamlanma trendinde.

Bu tarz bir ürün benzer bütçedeki hoparlörlerden bence daha iyi olur. Ahşap ve stüdyo seviyesi olduğu için temiz ses verecek iç tasarımla geliyor.

Ben dün almıştım sonra stok bitmişti yeniden gelmiş.

bir an alayım mı dedim, sonra tek yıldız yorumlara baktım.
ses işi biraz da zevk işi.

edifier kovalamaya devam.

Bluetooth yok. Kumanda yok. Dijital giriş yok. Bambaşka bir kullanım amacı sunuyor. Yanına illaki bir streamer gerekecek. Değmez.

Bluetooth yok. Kumanda yok. Dijital giriş yok. Bambaşka bir kullanım amacı sunuyor. Yanına illaki bir streamer gerekecek. Değmez.
Ben çok bilgili değilim sadece 4.5" boyutunun en uygun fiyatlısı olduğu için atmak istedim.

Normal PC'ye veya TV'ye bağlayıp kullanımda sorun çıkmaz herhalde. Benim zaten bluetooth veya kumanda ile pek işim olmaz sanıyorum ki.

Ben çok bilgili değilim sadece 4.5" boyutunun en uygun fiyatlısı olduğu için atmak istedim.

Normal PC'ye veya TV'ye bağlayıp kullanımda sorun çıkmaz herhalde. Benim zaten bluetooth veya kumanda ile pek işim olmaz sanıyorum ki.
Marka-Fiyat iyi hocam zaten, paylaşmanız gayet normal. Size istinaden yazmamıştım. Hani tv veya pc kullanımı için değilde stüdyo monitörü olarak kullanmak daha mantıklı babında..

Marka-Fiyat iyi hocam zaten, paylaşmanız gayet normal. Size istinaden yazmamıştım. Hani tv veya pc kullanımı için değilde stüdyo monitörü olarak kullanmak daha mantıklı babında..
hocam bu fiyatlara ev tipi kullanım için (tv, pc, vs) kaliteli ses verecek bir önerin var mıdır? bu ürüne bir tık yükseldim doğrusu ama belirttiğin gibi düm düz hoparlör yani herhangi bir kullanım çeşitliliği sunmuyor bir iş yapıyor ve sanırım bunu da baya iyi yapıyor.

hocam bu fiyatlara ev tipi kullanım için (tv, pc, vs) kaliteli ses verecek bir önerin var mıdır? bu ürüne bir tık yükseldim doğrusu ama belirttiğin gibi düm düz hoparlör yani herhangi bir kullanım çeşitliliği sunmuyor bir iş yapıyor ve sanırım bunu da baya iyi yapıyor.

Tv de tek kumanda ile kullanım için HDMI ARC giriş tercih edebilirsin veya en kötü optik giriş olmalı. PC için usb veya optik. Bunların kesiştiği bir model işini görür. Edifier m60, m90, r1280dbs, Majority d50x, d80 ilk aklıma gelenler bunlar.

yani oyun için falan alacaksanız almayın. bunlar dj monitörü yani sesi flat veren, herhangi bir üzerinde modelleme katmayan cihazlar.

Geri