Yardım En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Sizce hangisi?

• SteelSeries Arctis Nova 5,X,P

Oylar: 5 17.2%
  • SteelSeries Arctis Nova 7

Oylar: 0 0.0%
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2

Oylar: 9 31.0%
  • HyperX Cloud III S Wireless

Oylar: 15 51.7%
  • Razer Kraken V4

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbiri değil cevap yazacağım

Oylar: 2 6.9%

• Oy kullanan toplam üye
    29
kulaklığın en kötü yanı deri ped bu arada yazın iyi olmuyor gidip kumaş alın

çok teşekkür ederim, hyperx in kendi programı falan yok mu ? işe yaramıyor diye mi dolby seçtiniz hocam ?

çok teşekkür ederim, hyperx in kendi programı falan yok mu ? işe yaramıyor diye mi dolby seçtiniz hocam ?
var ama bence bu daha iyi şuan hatırlamıyorum ama araştırmıştım aldığımda denedim en son bunda karar kıldım sesi net veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunuda alın hocam sıcakta kullanılmıyor deri bende şimdi sipariş ettim

Evet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
Nova 7 Gen 2 denk getirmeye çalışın. 2-3 hafta önce 7500e kadar düşmüştü. 8e beyazı vardı. Kendim 2 haftadır kullanıyorum hem ses kasma açısından iyi hem de müzik dinleme konusunda oldukça keyifli.

var ama bence bu daha iyi şuan hatırlamıyorum ama araştırmıştım aldığımda denedim en son bunda karar kıldım sesi net veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunuda alın hocam sıcakta kullanılmıyor deri bende şimdi sipariş ettim
bu ücretli sanırım, şimdi indirdim ama bende ücretli görünüyor. 7 gün deneme süresi veriyor

Bir konuda hatta birden fazla konuda destekten iletişim kurarak ücretsiz kumaş pad desteği sağladıklarını okumuştum. Çok fazla talep aldıkları için desteği sonlandırdılar ise bilemiyorum.
Ben de almadan önce birçok yerde gördüm. Ama durum böyle. Hatta bir temsilci bana "kulak pedini harici olarak satmıyoruz" gibisinden bir şey dedi.

Geri