quartle
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,454
ben dolby ile kullanıyorum hocamayarları nerden yapacağız ? ben dün sipariş verdim şuan kargoda merakla bekliyorum
ben dolby ile kullanıyorum hocamayarları nerden yapacağız ? ben dün sipariş verdim şuan kargoda merakla bekliyorum
Cloud 3 s olmazsaEvet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
evet dolby access microsoft storedan almıştımdolby nin bir programı mı var? çok bilgim yok kusura bakmayın
var ama bence bu daha iyi şuan hatırlamıyorum ama araştırmıştım aldığımda denedim en son bunda karar kıldım sesi net veriyorçok teşekkür ederim, hyperx in kendi programı falan yok mu ? işe yaramıyor diye mi dolby seçtiniz hocam ?
Nova 7 Gen 2 denk getirmeye çalışın. 2-3 hafta önce 7500e kadar düşmüştü. 8e beyazı vardı. Kendim 2 haftadır kullanıyorum hem ses kasma açısından iyi hem de müzik dinleme konusunda oldukça keyifli.Evet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
bu ücretli sanırım, şimdi indirdim ama bende ücretli görünüyor. 7 gün deneme süresi veriyorvar ama bence bu daha iyi şuan hatırlamıyorum ama araştırmıştım aldığımda denedim en son bunda karar kıldım sesi net veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunuda alın hocam sıcakta kullanılmıyor deri bende şimdi sipariş ettim
steelseries arctis 1 3 5 7 9x ile uyumlu Pro kulaklık süngeri(Siyah - Beyaz Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronik
steelseries arctis 1 3 5 7 9x ile uyumlu Pro kulaklık süngeri(Siyah - Beyaz Kumaş) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
fiyat ne diyor ben 30-40a almıştımbu ücretli sanırım, şimdi indirdim ama bende ücretli görünüyor. 7 gün deneme süresi veriyor
200€ luk kulaklığı o fiyata bulmak imkansıza yakın hocam düşse bile 1-2 stok gelir anında biter. 7-8k arasına bulursa kaçırmasın.İndirimleri kovalal 4.6 5.2 düştü geçen Nova 7p al geç
Ben de almadan önce birçok yerde gördüm. Ama durum böyle. Hatta bir temsilci bana "kulak pedini harici olarak satmıyoruz" gibisinden bir şey dedi.Bir konuda hatta birden fazla konuda destekten iletişim kurarak ücretsiz kumaş pad desteği sağladıklarını okumuştum. Çok fazla talep aldıkları için desteği sonlandırdılar ise bilemiyorum.
470 veya 670, ücreti görünce direk sildim hocamfiyat ne diyor ben 30-40a almıştım