Arkadaşlarla sordum alıcam yüksek ihtimalle.Ne kadar sıklıkla oyun satın alıyorsun?https://steamcommunity.com/profiles/76561199201940410/ hocam sizin için uygunsa katılabilirim diğer konudan yazmışsın
çoğu indirimde 5-10 arası alıyorum. şuanda mevcut 40 dolar bakiyem var, hoşuma giden bir oyun indirime girerse alacağımArkadaşlarla sordum alıcam yüksek ihtimalle.Ne kadar sıklıkla oyun satın alıyorsun?
Oyunları attım zaten stalker 2 yokailede yer ve stalker 2 varsa benı de eklermısınız ? oyunu oynamak ıstıyorum eger begenırsem alıcam begenmezsem 1000 lira boşa vermiş olucam
Tamam arkadaşlar kabul ederse alıcam aileyeçoğu indirimde 5-10 arası alıyorum. şuanda mevcut 40 dolar bakiyem var, hoşuma giden bir oyun indirime girerse alacağım
ama bildiğiniz gibi bir sene başka bir aileye katılamayacağım, en az 8 9 ay ailede tutarsınız dimiOyunları attım zaten stalker 2 yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam arkadaşlar kabul ederse alıcam aileye
dediğim gibi bu indirimde 60 dolar harcadım şuandada 40 dolarım var atmayada devam ediyorum. sonbahar indirimlerinde en az 50 dolar harcarım veya daha erken güzel bir oyun indirime girerseTutarız sıkıntı yok sende oyun al ama biz alıyoruz