Android Samsung S25 Ultra Alacağım İnternetten Alınır mı?

Belli olur zaten foto atarsın
Kutuda telefonda bir şey fark etmedim. E devlet ımeı sorgusu da bir şey çıkmadı. 2 3 gün hattı takıp garanti sorgulama yapacağım samsung arayıp. Şuan kılıf arıyorum sağlam koruyacak işim biraz tehlikeli iş korumak için sağlam bir şey lazım da hep çakma markalar var

Sorgulama yapsan eski tarihli çıkabilir üretim tarihi oluyor. Fatura tarihine bakıyorlar garantide.

Ben burdan aldım
Kutuda telefonda bir şey fark etmedim. E devlet ımeı sorgusu da bir şey çıkmadı. 2 3 gün hattı takıp garanti sorgulama yapacağım samsung arayıp. Şuan kılıf arıyorum sağlam koruyacak işim biraz tehlikeli iş korumak için sağlam bir şey lazım da hep çakma markalar var

gayet kullanışlı

www.hepsiburada.com/magaza/Fenza Aksesuar

Sorgulama yapsan eski tarihli çıkabilir üretim tarihi oluyor. Fatura tarihine bakıyorlar garantide.

Ben burdan aldım

gayet kullanışlı

Spigen baktım hiç bir yerde stok yok. İş tehlikeki sağlam korumalı kılıf arıyorum ama yok. Sorgulama da eski tarih çıkmaması lazım mantıken garanti başlama süresi hattı taktığın da ya da fatura tarihi olması lazım

Ben burdan aldım

gayet kullanışlı

Spigen kendi sitesin de bile yok kılıfsız da olmaz sağlam koruyucu kılıf lazım UAG çok pahalı ama onun da stoğu yok benim şansıma kaliteli markaların stoğu yok

Spigen kendi sitesin de bile yok kılıfsız da olmaz sağlam koruyucu kılıf lazım UAG çok pahalı ama onun da stoğu yok benim şansıma kaliteli markaların stoğu yok
Antishock şeffaf kılıflar var Onlar olur ekran koruyucuda mahalledeki tanıdığım abiye yaptırdım kaliteli ürün taktı

Antishock şeffaf kılıflar var Onlar olur ekran koruyucuda mahalledeki tanıdığım abiye yaptırdım kaliteli ürün taktı
Var var onlar var da katmanlı korumalı kılıf yok spigen mesela hiç bir yerde stok yok. Sipariş vereyim dedim bulamadım dünden beri

Hocam Selamun Aleyküm iyisin inşallah. Spigen kılıf stoğa gelmiş alacağım almışken bi ekran koruyucu bir de kamera lens koruyucu alayım diyorum sizce gerek var mı? 4k yapıyor bu 3 ürün bana ama tabi ekran koruyucu 2 tane lens koruyucu 2 tane
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1783954973617.webp

Hocam Selamun Aleyküm iyisin inşallah. Spigen kılıf stoğa gelmiş alacağım almışken bi ekran koruyucu bir de kamera lens koruyucu alayım diyorum sizce gerek var mı? 4k yapıyor bu 3 ürün bana ama tabi ekran koruyucu 2 tane lens koruyucu 2 tane

Alıntıyı görüntüle
Aleyküm selam Lens koruyucu boş iş bence alma zaten kılıf koruyor. Diğerlerinin fiyatı nedir?

Alıntıyı görüntüle
privacy alma hocam ekran koruyucuyu normal al
ekran kalitesi çok kötü oluyor çözünürlüğü 1440pden 720p alıyor gibi düşün
privacy şartsa yapacak bir şey yok ama tercihen alma

Aleyküm selam Lens koruyucu boş iş bence alma zaten kılıf koruyor. Diğerlerinin fiyatı nedir?
Lens koruyucu çizilmemesi için düşündüm de.
1783957253891.webp

privacy alma hocam ekran koruyucuyu normal al
ekran kalitesi çok kötü oluyor çözünürlüğü 1440pden 720p alıyor gibi düşün
privacy şartsa yapacak bir şey yok ama tercihen alma
Fark eder mi o kadar ya spigen de ona göre iptal edicem

Lens koruyucu çizilmemesi için düşündüm de. Alıntıyı görüntüle

ekran kalitesi umrumda değil rastgele telefon gibi olsun ama başkası göremesin dersen alabilirsin

Lens koruyucu çizilmemesi için düşündüm de. Alıntıyı görüntüle

lens koruyucu alma hocam fotoğraf kalitesi düşüyor
hem lens koruyucusu telefonun kendi lensinden daha çizilmeye müsait

ekran kalitesi umrumda değil rastgele telefon gibi olsun ama başkası göremesin dersen alabilirsin

lens koruyucu alma hocam fotoğraf kalitesi düşüyor
hem lens koruyucusu telefonun kendi lensinden daha çizilmeye müsait
Lens koruyucu da ekran koruyucu da iptal ettim normal ekran koruyucu olarak değiştiriyorum kredi kartına yansıtmıştım taksitle iade de sıkıntı çıkmaz umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,496
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri