quartle
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,459
evet geçen başka bir arkadaş daha demişti doğru ben 30tl ye almışım bu arada zamlanmadan470 veya 670, ücreti görünce direk sildim hocam![]()
evet geçen başka bir arkadaş daha demişti doğru ben 30tl ye almışım bu arada zamlanmadan470 veya 670, ücreti görünce direk sildim hocam![]()
benim ayarlar iyi ya sesini beğeniyorum. benim gömdüğüm nokta yazılımın berbatlığı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebu 7.1 değil mi? sonra içinde açıp kapatılabiliyor
Bu bahsettiğin özellik nova 5'te de var bilgin olsun. Nova 7 gen 2 ek olarak iki cihazın sesini aynı anda verebiliyor.Şu an videosunu izliyorum telefonla pc'ye eşleşip telefonla çağrı geldiği zaman otomatik ona geçmesi çok hoşuma gitti
Asus rog pelta denedinmiEvet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
Asus rog pelta denedinmi
Bende barracuda x var 2800e almistim 4 ay once uygulaması sadece ücretli 600 tl gibj ucreti var sesler net duyuyorum dongle bozuluyor diyen çoktu ama bende olmadı hiç ses cızırtı oluyor diyenler vardı hiç yaşamadım baskı yapmiyor benim kafa biraz büyük o yüzden saçlarımı dümdüz ediyor onun dışı bi sıkıntı yasamadimÇok güzel diye öven de var ama kötü bulan hatta iade edemeyen bile gördüm yorumları okumuştum Logitech G522 ve Asus Rog Pelta deneyemeyip içimde kalan modeller. Siz Asus rog pelta mı kullanıyorsunuz
Evet barracuda daha popüler galiba videolarını da gördüm ama şimdi krakeni görünce gözüme hoş geldi Razer Kraken V4 bu arada anket başlattım katılırsanız sevinirim hocamBende barracuda x var 2800e almistim 4 ay once uygulaması sadece ücretli 600 tl gibj ucreti var sesler net duyuyorum dongle bozuluyor diyen çoktu ama bende olmadı hiç ses cızırtı oluyor diyenler vardı hiç yaşamadım baskı yapmiyor benim kafa biraz büyük o yüzden saçlarımı dümdüz ediyor onun dışı bi sıkıntı yasamadim
Bu bütçede kulaklık arayışındaydım bende. Arkadaşımda Logitech G522 kullandım kalite güzel ama ses kısıktı o nedenle beğenmedim.
Nova 7 Gen 2 tam bu aralıktaydı ama fiyatı yükseldi düşerse o olabilir.
Cloud 3S çok fazla öneriliyor bir yandan da çok fazla sorunundan bahsediliyor fakat yedek parça desteği ( kumaş pad vs) iyi diye biliyorum.
Son olarak kendim de Rog Pelta ve Nova 5 arasında kaldım. Diğer forumda Peltayı öve öve bitirememişler fakat bu forumda ve globalde sorun yaşayanlar çok olmuş. Cashback ile güzel fiyatlara geliyordu ama içime çok sinmedi. İncelemelerim sonucunda denemek için Nova 5 satın aldım ve Youtube da bir kanalın eq ayarını denedikten sonra kulaklıktan baya memnun kaldım. Hafifliği, bağlantı stabilitesi ve ses kalitesi güzel. Mikrofon tarafı da iyi geldi bana ama diğer kulaklıkları kullanmadan fikir veremem, sanırım Pelta da mikrofon daha iyi. Pelta için ek olarak Cashback kampanyası 12 Temmuz'da sona erdi, şuan mantıklı olmaz fiyatından dolayı muhtemelen. Gaming gecesinde cashback ile 4k ya geliyordu. Şuan ise 7k civarında.
Sonuç olarak Nova 5 denemenizi öneririm.
Ne demek hocam. Ankette Nova 5 seçtim ama 7-7.5k arasında bulursanız Nova 7 gen 2 almanızı tavsiye ederim. Magenta rengi sık indirime giriyor.ankete oy verirseniz çok sevinirim hocam teşekkürler görüşleriniz için <3
Gerçekten çok beğendim magenta rengini, Hepsiburada'da 10 bin küsur iken amazon'da 8k şu an. 8'den aşağı iner mi ve nereyi takip etmeliyimNe demek hocam. Ankette Nova 5 seçtim ama 7-7.5k arasında bulursanız Nova 7 gen 2 almanızı tavsiye ederim. Magenta rengi sık indirime giriyor.
İnebilir hocam özellikle o renk fazla indirime giriyor. 4.6k ya Amazon'da satılanlardan bazıları sarı sitede param güvende ile 5.5 6k arasına satıştaydı. Az önce kontrol ettim ilanlar yok artık.Gerçekten çok beğendim magenta rengini, Hepsiburada'da 10 bin küsur iken amazon'da 8k şu an. 8'den aşağı iner mi ve nereyi takip etmeliyim
Kraken serisi kötü ya arkadaşım aldı 3 kere bozuldu en son iade ettiEvet barracuda daha popüler galiba videolarını da gördüm ama şimdi krakeni görünce gözüme hoş geldi Razer Kraken V4 bu arada anket başlattım katılırsanız sevinirim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ankete oy verirseniz çok sevinirim hocam teşekkürler görüşleriniz için <3
Hepsiburada'dan hepsiburada satıcılı logitech aldım cumartesi elime geldi araya pazar girdi diye pazartesi yani bugün eksiksiz bir şekilde yolladım iadeye umarım kabul ederler. Amazonu daha çok seviyorum iade konusunda evet. Bir de 5 veya X-P yerine biraz 7 magentayı bekleyecek gibiyim renk aklımı çeldiİnebilir hocam özellikle o renk fazla indirime giriyor. 4.6k ya Amazon'da satılanlardan bazıları sarı sitede param güvende ile 5.5 6k arasına satıştaydı. Az önce kontrol ettim ilanlar yok artık.
Amazon, Hepsiburada ve İtopya da indirime giriyor daha çok. Amazon'da bulursanız çok daha iyi olur ama. İade vs. de hiç sorun çıkarmıyolar.
Kraken serisi kötü ya arkadaşım aldı 3 kere bozuldu en son iade etti