Sevz
80+
- Reaksiyon skoru
- 303
Modal ve Pamuk karışık boxerlarin iyi olduğunu duydum.Bu markayı hiç duymadım. Ama modal kumaş mı öneriyorsun?
Modal ve Pamuk karışık boxerlarin iyi olduğunu duydum.Bu markayı hiç duymadım. Ama modal kumaş mı öneriyorsun?
kullanıyorum hatta şuan üstümde , feci rahat bişe hava da alıyor terletmiyor da geçen sene mezundum yani uzun süre masabaşında geçiriyordum ona rağmen feci memnundum en azından 1 kere dene derimBu markayı hiç duymadım. Ama modal kumaş mı öneriyorsun?
Aynen otuyorum genel olarakDünyanın en hızlı kuruyan en rahat en dayanıklı en stabil donu decathlonun sporcu donuSürekli oturuyorsan hızlı kuruyan don çok önemli
3 taneyi 200 e satiyorlarda derinin icinden geciyorHerkes te boxer üstadı çıktı be bu kadar kasmıyorsun gidiyorsun pazardan 3 taneyi 200 TL satıyorlar![]()
Yorumlara baktımda tiftiklenme yapıyor diyenler gördüm var mı öyle bir şeyDagi Mikro Modal alıyorsun keyfine bakıyorsun , yokmuş gibi hissettiriyor. O kadar güzel ve rahat ki anlatamam. Şuan da %50 indirim var 3 tanesi 1149tl gibi fiyata geliyor.
![]()
AÇIK INDİGO-LACİVERT 3'lü Desenli Micro Modal Boxer
Kadın/Erkek iç giyim, ev uyku ve plaj giyimde renk, desen, çeşit, kalite, rahatlık ve konforu ön planda tutan Türkiye'nin lider markası Dagi.www.dagi.com.tr
Türk Telekom Prime a özel de mağazada %10 indirim kodu var yapıştır geç.
Hocam senelerce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya garibana hiçbir şey koymaz. Biz erkekler olarak ne zaman bu kadar dağ ayılığından çıkıp prenses olduk ya3 taneyi 200 e satiyorlarda derinin icinden geciyor
hocam don deyince akan sular duruyor ama öyle bir durum var, yoksa dediğine katılıyorum. önemli item malumHocam senelerce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya garibana hiçbir şey koymaz. Biz erkekler olarak ne zaman bu kadar dağ ayılığından çıkıp prenses olduk yaBiz bir banyo havlusunu 1 hafta kullarız popo için ayrı havlu ihtiyacı duymazdık bize ne oldu
![]()
ben zaten genel olarak oyleyimHocam senelerce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya garibana hiçbir şey koymaz. Biz erkekler olarak ne zaman bu kadar dağ ayılığından çıkıp prenses olduk yaBiz bir banyo havlusunu 1 hafta kullarız popo için ayrı havlu ihtiyacı duymazdık bize ne oldu
![]()
attiginizi alalim mi hocamhocam don deyince akan sular duruyor ama öyle bir durum var, yoksa dediğine katılıyorum. önemli item malum