Yardım Erkek Boxer Önerisi Lazım

Bu markayı hiç duymadım. Ama modal kumaş mı öneriyorsun?
kullanıyorum hatta şuan üstümde , feci rahat bişe hava da alıyor terletmiyor da geçen sene mezundum yani uzun süre masabaşında geçiriyordum ona rağmen feci memnundum en azından 1 kere dene derim

Kızın kesin beni aldatıyor dediği zaman da erkek ortamı. Kızlar bizim üzerimize çok geliyor ya :D

Pamuk. Bir beden büyük alırsan daha iyi olur. Lakin terleme mevzusu sadece boxer ile değil üzerine ne tür bir şey giydiğin ve oturduğun sandalyeye de bağlı.

Dagi Mikro Modal alıyorsun keyfine bakıyorsun , yokmuş gibi hissettiriyor. O kadar güzel ve rahat ki anlatamam. Şuan da %50 indirim var 3 tanesi 1149tl gibi fiyata geliyor.

Türk Telekom Prime a özel de mağazada %10 indirim kodu var yapıştır geç.

Dagi Mikro Modal alıyorsun keyfine bakıyorsun , yokmuş gibi hissettiriyor. O kadar güzel ve rahat ki anlatamam. Şuan da %50 indirim var 3 tanesi 1149tl gibi fiyata geliyor.

Türk Telekom Prime a özel de mağazada %10 indirim kodu var yapıştır geç.
Yorumlara baktımda tiftiklenme yapıyor diyenler gördüm var mı öyle bir şey

3 taneyi 200 e satiyorlarda derinin icinden geciyor
Hocam senelerce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya garibana hiçbir şey koymaz. Biz erkekler olarak ne zaman bu kadar dağ ayılığından çıkıp prenses olduk ya :D Biz bir banyo havlusunu 1 hafta kullarız popo için ayrı havlu ihtiyacı duymazdık bize ne oldu :D

Hocam senelerce kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya garibana hiçbir şey koymaz. Biz erkekler olarak ne zaman bu kadar dağ ayılığından çıkıp prenses olduk ya :D Biz bir banyo havlusunu 1 hafta kullarız popo için ayrı havlu ihtiyacı duymazdık bize ne oldu :D
hocam don deyince akan sular duruyor ama öyle bir durum var, yoksa dediğine katılıyorum. önemli item malum

ben zaten genel olarak oyleyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam don deyince akan sular duruyor ama öyle bir durum var, yoksa dediğine katılıyorum. önemli item malum
attiginizi alalim mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri