Çözüldü✓ En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Sizce hangisi?

• SteelSeries Arctis Nova 5,X,P

Oylar: 5 16.7%
  • SteelSeries Arctis Nova 7

Oylar: 1 3.3%
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2

Oylar: 9 30.0%
  • HyperX Cloud III S Wireless

Oylar: 15 50.0%
  • Razer Kraken V4

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbiri değil cevap yazacağım

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Hepsiburada'dan hepsiburada satıcılı logitech aldım cumartesi elime geldi araya pazar girdi diye pazartesi yani bugün eksiksiz bir şekilde yolladım iadeye umarım kabul ederler. Amazonu daha çok seviyorum iade konusunda evet. Bir de 5 veya X-P yerine biraz 7 magentayı bekleyecek gibiyim renk aklımı çeldi :)
İnternet satışına açık değil ama stoktaki mağazalar arasında yaşadığın şehirdeki bir mağaza varsa bakabilirsin hocam buna da.

İnternet satışına açık değil ama stoktaki mağazalar arasında yaşadığın şehirdeki bir mağaza varsa bakabilirsin hocam buna da.

Vatandan hiç alım yapmadım iyi midir garanti ve iptal iadede bilginiz var mı

Vatandan hiç alım yapmadım iyi midir garanti ve iptal iadede bilginiz var mı
Garantide sorun olacağını sanmıyorum ama kulaklık hijyen ürünleri sınıfında olduğu için amazon.com.tr satıcılı ürünler haricindeki ürünlerde sorun yoksa keyfi iadeye pek müsaade etmiyorlar. Hepsibura'nın satıcısı olduğu ürünlerde de sorun yaşamadığından bahsetmişti birisi.

Garantide sorun olacağını sanmıyorum ama kulaklık hijyen ürünleri sınıfında olduğu için amazon.com.tr satıcılı ürünler haricindeki ürünlerde sorun yoksa keyfi iadeye pek müsaade etmiyorlar. Hepsibura'nın satıcısı olduğu ürünlerde de sorun yaşamadığından bahsetmişti birisi.
N11.com'da farklı bir satıcıdan Asus rog pelta almş birisi 20 gün sonunda iade etmek istemiş fakat hijyen dolayısıyla buna müsade etmemişler. Ben sadece 10-15 dk denedim geri hemen özenle paketledim umarım sıkıntı çıkartmaz hepsiburada

N11.com'da farklı bir satıcıdan Asus rog pelta almş birisi 20 gün sonunda iade etmek istemiş fakat hijyen dolayısıyla buna müsade etmemişler. Ben sadece 10-15 dk denedim geri hemen özenle paketledim umarım sıkıntı çıkartmaz hepsiburada
Normalde iade süresi 14 gün, Amazon'daki belli ürünlerde 30 gün sadece. O nedenle 20 gün sonunda iade zaten mantıken onaylanmaz. Hepsiburada'nın sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yine de gelecek yanıtı bekleyin derim. Ya da bir kulaklık alırsanız iade onaylanmadan aldığınız ürünü açmayın derim.

Normalde iade süresi 14 gün, Amazon'daki belli ürünlerde 30 gün sadece. O nedenle 20 gün sonunda iade zaten mantıken onaylanmaz. Hepsiburada'nın sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yine de gelecek yanıtı bekleyin derim. Ya da bir kulaklık alırsanız iade onaylanmadan aldığınız ürünü açmayın derim.
8 temmuzda yolladım bugün yani 13 temmuzda para iadesi başladı 1 hafta içinde bankaya bağlı olarak geri dönecekmiş karta Amazon tarafından çok memnun kaldım iade olarak. Bakalım yarın inceleyecekler galiba diğer kulaklığı hepsibuarada, sonuç hızlı belli olur dedi kurye satıcı hepsi olduğu için

ses ve konfor olarak steelseries gen2 en iyisi bu listede hyperx 3s 130 saat kullanım süresi rakipsiz seste geri kalır yanı yok gen2 den ama konforda padleri değiştirmek ister padler değişince ses etkileniyor

ses ve konfor olarak steelseries gen2 en iyisi bu listede hyperx 3s 130 saat kullanım süresi rakipsiz seste geri kalır yanı yok gen2 den ama konforda padleri değiştirmek ister padler değişince ses etkileniyor

Hyperx 3s'i de öneren çok ama deri ped muhabbetinden hiç içime sinmiyor eğer indirimi yakalarsam direkt gen 2 düşünüyorum hocam teşekkür ederim yorumunuz için bir de iade konusunda hepsiburada sizce onaylar mı?

Hyperx 3s'i de öneren çok ama deri ped muhabbetinden hiç içime sinmiyor eğer indirimi yakalarsam direkt gen 2 düşünüyorum hocam teşekkür ederim yorumunuz için bir de iade konusunda hepsiburada sizce onaylar mı?
2side var bende 2sinide öneririm

cloud 3s içime sinmiyor hocam steel 5 veya 7'ye pusuya yatacağım sizce nerede indirime girer amazon seviyorum oraya bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu diyorsunuz dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nereden almıştınız fiyat konusunda nereyi kovalamak iyi olur bilginiz var mı şu an teknosada 8k
Bekliceksin sana tam surdan indirime girer diyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,155
Üyeler
199,304
Son üye
Wilsher

Geri