Lenovo Loq Serisi Laptop Öneri

SaMeat

80+
Reaksiyon skoru
0
Çok fazla oyun oynayan birisi değilim arada valorant god of war gibi oyunlar oynarım isteğim çok ısınmayan hafif sorunsuz bir laptop bütçemin gerçekten sınırları 40 civarı bir laptop buldum nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? 65watt düşük olabilir ama ısınma konusunda artı olabileceğini düşünüyorum.

link: Trendyol Lenovo Loq

Çok fazla oyun oynayan birisi değilim arada valorant god of war gibi oyunlar oynarım isteğim çok ısınmayan hafif sorunsuz bir laptop bütçemin gerçekten sınırları 40 civarı bir laptop buldum nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? 65watt düşük olabilir ama ısınma konusunda artı olabileceğini düşünüyorum.

link: Trendyol Lenovo Loq
Bu fiyata 5050 tercih etmelisiniz hocam bence. Aynı fiyata var 65W 5050.

n11'den Lenovo LOQ Essential 15IRX11 83SC000QTR i5-13450HX 16 GB 512 GB SSD 8 GB RTX5050 15.6" FHD Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata 5050 tercih etmelisiniz hocam bence. Aynı fiyata var 65W 5050ler.
**Düne göre 1000tl zam yiyerek aynı fiyata kalmamış maalesef.

n11'den Lenovo LOQ Essential 15IRX11 83SC000QTR i5-13450HX 16 GB 512 GB SSD 8 GB RTX5050 15.6" FHD Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu fiyata başka da 5050 yok ama yine de 65W çok önermezdim. İmzamdaki 115W(100+15) 5050'li laptopu 2 hafta önce 40 bin TL ye almıştım bir anda inanılmaz artmış fiyatlar.

Son düzenleme:
Taksit konusunda trendyolun uygun oluşu yüzünden bu sitelerden baktım dediğim gibi ben perfromansın yanında rahat kullanım için de attığım laptopu istiyorum acaba aldığımda beni üzecek durumları var mı yoksa gücü beni tatmin ediyor alabilirim

Taksit konusunda trendyolun uygun oluşu yüzünden bu sitelerden baktım dediğim gibi ben perfromansın yanında rahat kullanım için de attığım laptopu istiyorum acaba aldığımda beni üzecek durumları var mı yoksa gücü beni tatmin ediyor alabilirim
Valorantta üzmeyecektir fakat 4050 ile oynayacağınız yeni oyunlarda ciddi ayar kısmanız gerekir. Gücü bana yeter diyorsanız sorun etmiyorsunuz demektir. Üzecek durumlar olarak ne olabilir mesela ben bir sorunla karşılaşmadım loq laptopumda. Yalnız pilde kullanımını beğenmedim o da gaming laptop olduğu için normaldir hep prizde kullanıyorum zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,977
Üyeler
199,258
Son üye
sillllllaa

Geri