❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

hangi switchlerle kullanıyorsunuz peki hocam? Via modeli bende de vardı da biraz sorunlar yaşadığım için satmıştım.
Ktt kang white v3 ile kullanıyorum hocam. Aslında ses profili olarak çok beğensem de çok yumuşak geliyordu switch bana.bazen 2 tuşa birden basıyordum. Yaylarını akko purple pro nun yayları ile değiştirdim daha ideal sertliğe ulaştım kendime göre.yağlama yaptım. Switchler şeffaf olduğu için rgbler de çok belirgin hale geldi. Gaterın oil king ile de çok güzel ses profili var ama gateron siyah ve çok az ışık geçiriyor.

Şimdi teslim aldım basma hissi ağırlığı kalitesi çok güzel. Dongle'ı kullanmadığımız zaman koyacağımız bir yer yapmamışlar, bir de yükselti için arkasında destek yok onun dışında kurcalayıp bir şeyler fark edersem yazarım tekrar.

Kaçırdım allah kahretsin ya çok içimde kaldı 5 ay takıcam buna şimdi
Bende..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi teslim aldım basma hissi ağırlığı kalitesi çok güzel. Dongle'ı kullanmadığımız zaman koyacağımız bir yer yapmamışlar, bir de yükselti için arkasında destek yok onun dışında kurcalayıp bir şeyler fark edersem yazarım tekrar.
Monsgeek m1v5 te de aynısı hocam dongle yeri yok ve alu kasa olduğu için yükseltmesi yok. Normal şeyler o fiyat için.

Klavye eline ulaşan var mı ? sanki bazı tuşlar kasaya sürtüyor gibi, sağ yön tuşu, enter tuşu gibi.

Dün satın alırken bugün kargoda diyordu daha şimdi yeni kargoya vermişler. Bugün elime ulaşır diye bekliyordum yarında büyük ihtimal 15 temmuzdan dolayı tatillerdir. Perşembe elime ulaşcak gibi duruyor.

Benim de aynı bunları yağlamamışlar herhalde space te de var
içinden çıkan switchle değiştirdim aynı sorun. Direk keycap mi sürtüyor acaba, switch olsa hadi neysede keycapse sıkıntı direk baya. (baktım da keycap sürtüyor gibi nası çözücez ki bunu :D, aşırı saçma bi hata hani dandik bi klavye de değil ki :/)

konu ilk açıldığı gece aldım ama hala kargoya verilmedi ürün paketleniyor da kaldı

Benim de aynı bunları yağlamamışlar herhalde space te de var
bilmediğimden soruyorum bu büyük bir problem mi sıkıntı çıkarır mı herkeste mi bu sorun var acaba

konu ilk açıldığı gece aldım ama hala kargoya verilmedi ürün paketleniyor da kaldı
cumartesi aldıysanız çoktan kargoda olması lazımdı ben dün bu saatlerde aldım bu sabah vermişler kargoya

bilmediğimden soruyorum bu büyük bir problem mi sıkıntı çıkarır mı herkeste mi bu sorun var acaba
Takıntı yapan icin problem

Klavye eline ulaşan var mı ? sanki bazı tuşlar kasaya sürtüyor gibi, sağ yön tuşu, enter tuşu gibi.
1 2 günlük kullanımdan sonra düzelir.

Cumartesi aldım bugün teslim edildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,691
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri